Slik holder hun seg i form

Den norske TV-kjendisen ligger ikke på latsiden.

TRENER HARDT: - Etter en lang pressedag mandag var det rett ut på løpetur. Men det er først og fremst fordi jeg synes det er veldig deilig, jeg får masse energi av det, sier Katarina Flatland til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TRENER HARDT: - Etter en lang pressedag mandag var det rett ut på løpetur. Men det er først og fremst fordi jeg synes det er veldig deilig, jeg får masse energi av det, sier Katarina Flatland til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Katarina Flatland og Sturla Berg-Johansen nederst i saken!

SEHER.NO: 3. juli er det premiere på TV 2-showet «Sommerspillet». Programmet, som sendes live fra Pollen i Arendal hver lørdag, ledes av Katarina Flatland (21) og Sturla Berg-Johansen (41).

Til Seher.no innrømmer de to at nervene nå for alvor begynner å komme snikende.
 
 - Dette blir bra. Vi har jo såvidt blitt kjent med hverandre, men lørdag 3. juli smeller det, og vi er klare. Vi er sammen hver dag nå og bruker tiden til å bli kjent. Det begynner å krible i magen, sier de to til Seher.no.

I tillegg til artister og intervjuer, vil det hver «Sommerspillet»-sending være konkurranser der seerne kan delta. Av artister som utover vil dukke opp i programmet er blant andre Lisa Nilsson, Lise Karlsnes, Madcon, A1, Tone Damli Aaberge og Samsaya.

Mye TV-jobbing til tross: Det er ikke bare det som foregår foran og bak kamera som engasjerer Katarina Flatland. Til Seher.no forteller den flotte 21-åringen at hun trener seks ganger i uka for å holde seg i form og for å få energien på topp midt i en hektisk hverdag.

- Etter en lang pressedag mandag var det rett ut på løpetur. Men det er først og fremst fordi jeg synes det er veldig deilig, jeg får masse energi av det. Særlig når man har så travle dager er det godt å få trent slik at man får litt ekstra energi, avslører Flatland.

- Tar du med deg, Sturla på løpetur, Katarina?

- He he,  nei, det er helt uaktuelt. Det kommer ikke til å skje. Men kanskje jeg skal begynne å trene litt nå, jeg lurer faktisk på om jeg skal opprette en egen treningsblogg som skal oppdateres en gang i måneden, innskyter en ironisk Sturla Berg-Johansen.

Trening, det ble det derimot lite av når den tidligere "Waschera"-programlederen nylig var i New York sammen med sin makker. Årsaken til at hun reiste over Atlanteren var for å bli bedre kjent med sin kollega. Og i løpet av tre dager i den amerikanske storbyen ble hun nettopp det.

- Vi spiste og pratet, spiste og pratet. Jeg er veldig glad i mat. Katarina stakkars, hun måtte bare hive inn, humrer Sturla.
 
Katarina på sin side, fikk også tid til noe helt annet enn planlegging. Men der satte Sturla Berg-Johansen foten ned...

- Vi snakket jo masse om programmet, og hvordan vi ønsker at det skal være for at folk skal synes det er morsomt å se på. Fikk opplevd litt shopping også, men det ville jo ikke han være med på, sier Katarina Flatland til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk drømmereise i julegave

Se videointervjuet med Katarina Flatland og Sturla Berg-Johansen her:[obj:media:8731]