SPREK TIL TUSEN: - Godt humør kanskje? Jeg tror det hjelper veldig. At man er glad i livet, sier 65 år gamle, men meget spreke, Anne Marie Ottersen. Foto: Scanpix
SPREK TIL TUSEN: - Godt humør kanskje? Jeg tror det hjelper veldig. At man er glad i livet, sier 65 år gamle, men meget spreke, Anne Marie Ottersen. Foto: Scanpix Vis mer

Slik holder hun seg i form

Denne kvinnen er «Skal vi danses» eldste deltager noensinne... Se video!

Publisert
Se videointervjuet med Anne Marie Ottersen og Glenn Jørgen Sandaker nederst i saken!

SEHER.NO: - Du vet, det vil dere unge merke når dere blir eldre, at man først blir litt «redd». Etter hvert tenker man at det jo er rettferdig, ett år eldre blir vi alle sammen. Lever vi lenge, blir vi gamle. Da er litt av utfordringen å holde seg i form. Det var nok én av grunnene til at jeg sa ja til dette.

Ordene tilhører «Skal vi danse»-deltager Anne Marie Ottersen (65), som i lørdagens sending av dommerne fikk tildelt 22 poeng. Etter at seerstemmene var talt opp, holdt det så vidt til avansement - etter at Anne Marie og dansepartner Glenn Jørgen Sandaker først måtte ut i omdans mot Einar Gelius og Olga Divakova.

Den 65 år gamle skuespilleren er den eldste deltageren som noensinne har vært med i «Skal vi danse». Men det tenker ikke Anne Marie Ottersen noe spesielt over.

- Jeg tenker at en må være den første! sier hun lattermildt til Seher.no.

Anne Marie Ottersen trener mellom tre og fire ganger i uka når hun ikke svinger seg i TV 2s populære danseprogram. Tidligere har den treningsvillige, norske kjendisen også deltatt i både hel- og halvmaraton.

Men det er mer enn bare trening som ligger bak «Skal vi danse»-stjernens ungdommelige ytre.

- Godt humør kanskje? Jeg tror det hjelper veldig. At man er glad i livet, mener hun selv.

- Føler du deg som en 65-åring, Anne Marie?

- Nei, det gjør man aldri. Per Aabel, som var en veldig kjent skuespiller i Norge, ble over 90 (97, red. anm.). Han sa  at det rett og slett er absurd. Inni følte han seg ikke som en 90-åring, det gjør man jo ikke. Kanskje en fornektelse, hva vet jeg, men du er den du er fra du er liten til du blir... død. Alderen må man akseptere, den ser du utenpå, men inni er man samme person.

Glenn Jørgen sandaker er full av lovord om sin mildt sagt spreke dansepartner. 

- Hvis jeg er i nærheten av hennes form når jeg er 65 - da er jeg storfornøyd, sier han til Seher.no.

Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Raste ned i vekt under «Skal vi danse»

Se videointervjuet med Anne Marie Ottersen og Glenn Jørgen Sandaker her:

[obj:media:8970]

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer