Slik holder hun seg i form

- Det er også en bra måte å bygge opp selvtilliten på.

SPREK 20-ÅRING: Emma Roberts er opptatt av å holde seg i form, og trener gjerne med strippestang. Her er hun fotografert på vei til trening i Los Angeles. Foto: All Over Press
SPREK 20-ÅRING: Emma Roberts er opptatt av å holde seg i form, og trener gjerne med strippestang. Her er hun fotografert på vei til trening i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Emma Roberts (20) er niesen til den velkjente Hollywoodstjernen Julia Roberts (43), men de siste årene har den unge skuespillerinnen selv gjort seg bemerket i bransjen i filmer som «Blow» og «Valentine's Day».

Nå avslører 20-åringen hvordan hun holder seg i form for å bli en attraktiv skuespillerinne. Og det er ikke timesvis på tredemølla som er hemmeligheten. Hun sverger nemlig til trening med en strippestang - såkalt pole dancing.

- Jeg begynte å ta timer sammen med venner slik at vi kunne trene og henge sammen. Man innser først ikke hvor mye styrke i overkroppen man trenger. Det er også en bra måte å bygge opp selvtilliten på, sier hun ifølge Us Magazine til magasinet Women's Health.


Roberts - som tidligere har fortalt at hun nesten bare spiser sushi - innrømmer imidlertid at det ikke bare er trening som skal til for å opprettholde figuren. Hun spiser nemlig sunt, men hevder det er fordi hun vil føle seg bra på innsiden.

- Da jeg var yngre kunne jeg spise det jeg ville. Men så fortalte moren min at jeg burde spise sunnere, ikke for utsidens skyld, men innsiden, sier 20-åringen.

Roberts er ikke redd for å vise litt hud, og har tidligere stilt opp lettkledd på bilder og sagt at hun gjerne viser fram rumpa.

- Jeg kan godt vise rumpa til kamera. Men jeg vil aldri gå toppløs. Å gå toppløs er smakløst, og det overlater jeg til folks tanker. Men man vet jo aldri, jeg sier dette nå - men om fem år kan ting stille seg helt annerledes, sa hun i fjor til The Times.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan godt vise rumpa til kamera   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer