<strong>SPREK 20-ÅRING:</strong> Emma Roberts er opptatt av å holde seg i form, og trener gjerne med strippestang. Her er hun fotografert på vei til trening i Los Angeles. Foto: All Over Press
SPREK 20-ÅRING: Emma Roberts er opptatt av å holde seg i form, og trener gjerne med strippestang. Her er hun fotografert på vei til trening i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer

Slik holder hun seg i form

- Det er også en bra måte å bygge opp selvtilliten på.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Emma Roberts (20) er niesen til den velkjente Hollywoodstjernen Julia Roberts (43), men de siste årene har den unge skuespillerinnen selv gjort seg bemerket i bransjen i filmer som «Blow» og «Valentine's Day».

Nå avslører 20-åringen hvordan hun holder seg i form for å bli en attraktiv skuespillerinne. Og det er ikke timesvis på tredemølla som er hemmeligheten. Hun sverger nemlig til trening med en strippestang - såkalt pole dancing.

- Jeg begynte å ta timer sammen med venner slik at vi kunne trene og henge sammen. Man innser først ikke hvor mye styrke i overkroppen man trenger. Det er også en bra måte å bygge opp selvtilliten på, sier hun ifølge Us Magazine til magasinet Women's Health.


Roberts - som tidligere har fortalt at hun nesten bare spiser sushi - innrømmer imidlertid at det ikke bare er trening som skal til for å opprettholde figuren. Hun spiser nemlig sunt, men hevder det er fordi hun vil føle seg bra på innsiden.

- Da jeg var yngre kunne jeg spise det jeg ville. Men så fortalte moren min at jeg burde spise sunnere, ikke for utsidens skyld, men innsiden, sier 20-åringen.

Roberts er ikke redd for å vise litt hud, og har tidligere stilt opp lettkledd på bilder og sagt at hun gjerne viser fram rumpa.

- Jeg kan godt vise rumpa til kamera. Men jeg vil aldri gå toppløs. Å gå toppløs er smakløst, og det overlater jeg til folks tanker. Men man vet jo aldri, jeg sier dette nå - men om fem år kan ting stille seg helt annerledes, sa hun i fjor til The Times.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan godt vise rumpa til kamera   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer