HOPPER OG SPISER SUNT: - Jeg liker mange typer grønnsaker, samtidig som jeg forsøker å kutte ut fast food, forteller Katy Perry, som avslører at bruk av hoppetau er en del av hemmeligheten rundt hennes flotte former.  Foto: YouTube
HOPPER OG SPISER SUNT: - Jeg liker mange typer grønnsaker, samtidig som jeg forsøker å kutte ut fast food, forteller Katy Perry, som avslører at bruk av hoppetau er en del av hemmeligheten rundt hennes flotte former. Foto: YouTubeVis mer

Slik holder hun på drømmefiguren

Superstjernen avslører hemmeligheten.

SEHER.NO: Superstjernen Katy Perry (25) bruker hoppetau for å opprettholde sin gode helse. Det er nemlig hoppetau, og sunne, grønne grønnsaker, som gjør at hun klarer å holde på sine flotte former, avslører hun, ifølge Contactmusic.

- Jeg liker å hoppe tau og spise så sunt som jeg kan. Jeg liker mange typer grønnsaker, samtidig som jeg forsøker å kutte ut fast food. Jeg renser også ansiktet jevnlig, sier hun til nettstedet.

25-åringen, som er forlovet med den britiske komikeren Russel Brand og som er kjent for sine minimale sceneantrekk, har nylig fortalt at hun ikke trenger å jobbe hardt for å opprettholde sin flotte figur. Samtidig mener hun at hun nok vil bli mer utsatt for en eventuell vektøkning ettersom årene går.

- Jeg vet at jeg på en måte er sensuell, det har jeg alltid vært. Jeg er ung, stoffskiftet er på min side - mens programmet mitt er så hardt at jeg mister kilo bare av intensiteten av nettopp det. Men hvis du stiller meg samme spørsmål om fem, seks år, vil jeg mest sannsynlig gi deg et annet svar, mener Katy perry.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg ble utrolig flau