Slik holder de kontakten med barna

Trinny og Susannah har vært i Norge og borte fra barna i flere måneder. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De verdenskjente britiske stylistene Trinny Woodall (48) og Susannah Constantine (49) har tilbragt de siste månedene i Norge for å spille inn det nye FEM-pgrammet «Trinny og Susannah - oppdrag: Norge».

I programmet, som har premiere mandag, går duoen brutalt løs på nordmenns dårlige stil og gir dem et stlløft på sin egen, ærlige og hjertlige måte.

De britiske kjendisstylistene har hatt base på Grand Hotel i Oslo under sitt norske TV-prosjekt, og har reist til ni norske byer for å fikse på stilen til trengende nordmenn. Og de to har falt fullstendig for Norge etter å reist land og strand rundt i flere uker.


- Det er fantastisk. Vi har vært på noen nydelige steder. Jeg elsker gamlebyen i Fredrikstad. Det var så mystisk og det snødde. Det snør ikke så mye der som andre steder, men byen var dekket av snø, det var stille og med de gamle husene, var det vakkert. Oslo er flott. Bergen er veldig regntung, men er fantastisk med fjellene rundt. Alle stedene har noe å by på, sier Trinny til Seoghør.no, mens Susannah legger til at også hun elsker landet vårt.

- For meg er det min idé om et himmelrike. Det er så vakkert og lyset er så fantastisk her. Luften er så klar her. Man lukter ingen forurensning, bortsett fra i Moss. Man føler seg så levende og frisk i kulden her, sier Susannah til Seoghør.no.

Trinny og Susannah har i en årrekke vært travle business-kvinner og programledere i både Storbritannia og USA, og selv om de i dag har familier på hver sin kant hjemme i England fortsetter de sine liv som karrierekvinner.

Susannah har barna Joe, Esme og Cece, mens Trinny er mor til stesønnen Zac og sin ni år gamle datter Lyla.

Under det lange Norgesoppholdet har TV-stjernene tatt moderne teknologi i bruk for å holde kontakten med barna.

- Vi har gjort dette i noen år nå, og Skype har hjulpet mye. Når man ikke ser barna sine, er det vanskelig over telefon. Og noen ganger har det ikke vært så lett med telefonkontakt på grunn av de ulike fasene i livene deres, men jeg skyper med datteren min de fleste dager, sier Trinny til seoghør.no.

«Trinny og Susannah - oppdrag: Norge» sendes på FEM mandag til torsdag klokka 21.30.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Dette gjør norske kvinner feil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer