Slik hjelper de faren gjennom sorgen

Filmstjernen Sylvester Stallone fikk støtte av døtrene og kona, da han dukket opp på den røde løperen etter sønnens brå død.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sylvester Stallone (66) har vært knust etter at sønnen Sage ble funnet død i sitt hjem i juli.

Nå forsøker han imidlertid å komme seg videre i livet, med hjelp av sin kone Jennifer Flavin (44) og deres tre døtre, Sophia Rose (15), Sistine Rose (14) og Scarlet Rose (10).

Hele familien dukket opp sammen med Sylvester, da han besøkte London-premieren til sin nye film «The Expendables 2» tirsdag.

I filmen - som han selv regisserer - har Stallone samlet mange av de største actionstjernene fra de siste 30 årene, som Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris og Jason Statham.

Flere av slåsskjempene hadde også tatt turen til London - inkludert Jean-Claude van Damme (51) - som spiller skurkerollen i den nye filmen.

Og Stallone så ut til å trives i selskap med familien og sine gamle kolleger.

Tidligere har han bedt mediene om å la ham og eks-kona Sasha Czack bli skånet for spekulasjoner rundt sønnens død.

- Sage var vårt første barn og var sentrum i universet, og jeg ber derfor ydmykt om at alle lar min sønns minne og sjel være i fred, uttalte en sorgtung Stallone etter sønnens død.

«The Expendables 2» har norsk premiere 17. august.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Dette forferdelige tapet vil vi føle resten av våre liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer