Slik hedrer Victoria Beckham ektemannen på bursdagen

Fotballprofil og firebarnsfar David Beckham ble overstrødd med gaver på fødselsdagen.

FEIRET FØDSELSDAGEN: Mandag 2. mai ble David Beckham 41 år gammel. Det markerte kona Victoria (t.v) med offentlige kjærlighetserklæringer og et skikkelig gavedryss - som inkluderte en kulegrill! Foto: Xposure/ NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram
FEIRET FØDSELSDAGEN: Mandag 2. mai ble David Beckham 41 år gammel. Det markerte kona Victoria (t.v) med offentlige kjærlighetserklæringer og et skikkelig gavedryss - som inkluderte en kulegrill! Foto: Xposure/ NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den 2. mai i 2015 kunne David Beckham feire 40-årsdagen sin med brask og bram i Marokko.

Mandag denne uken fylte fotballprofilen år igjen, dog av en mindre rund type enn i fjor. Likevel har familien til den ferske 41-åringen disket opp til en skikkelig feiring også i år, skal man tro Daily Mail.

Den britiske tabloidavisen skriver at Beckhams berømte familie nok en gang har vist sin kjærlige, sammensveisede side i anledning kjekkasens fødselsdag.

Både kona Victoria Beckham (42) og eldstesønnen Brooklyn (17) har nemlig delt bilder av firebarnsfaren på sosiale medier, sammen med kjærlige og personlige hilsener.

Saken fortsetter nedenfor.

Fikk grill i gave

- Gratulerer med dagen til den mest fantastiske ektemannen og mest vidunderlige pappaen. Vi elsker deg så høyt alle sammen!! skriver Victoria på Instagram, fulgt av emneknaggene «sjelevenn», «familiedag» og «velsignet».

På bildet klesdesigneren har lagt ut, poserer David Beckham smilende foran en peis i en festpyntet stue - med et stor gavehaug foran seg.

Til høyre i bildet skimter man det som trolig er en gave han allerede har pakket opp, og som ligner svært mye på en litt fancy kulegrill. Over peisen henger det en rad med fargerike vimpler, som til sammen staver «Happy Birthday» (engelsk for gratulerer med dagen, journ.anm.).

Saken fortsetter under bildet.

STILIG PAR: David og Vitoria Beckham har holdt sammen i tykt og tynt. Her stråler de sammen på British Fashion Awards i London i 2015. Foto: Pa Photos
STILIG PAR: David og Vitoria Beckham har holdt sammen i tykt og tynt. Her stråler de sammen på British Fashion Awards i London i 2015. Foto: Pa Photos Vis mer

Kjærlig hilsen fra tenåringssønnen

Sønnen Brooklyn Beckham har også delt et bilde fra gaveutdelingen på Instagram, som er tatt fra en litt annen vinkel enn Victorias bilde. Der kan man se at kulegrillen er pyntet med et sløyfebånd, og at Davids gavehaug er enda større enn antatt.

- Gratulerer med dagen Mr. Guns, skriver Brooklyn til bildet - trolig med henvisning til farens veltrente, tatoverte overarmer.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy birthday mr guns

Et bilde publisert av bb (@brooklynbeckham)

Litt tidligere på dagen delte 17-åringen en mindre humoristisk bursdagshilsen til faren på bildedelingstjenesten.

- Til lykke med dagen, pappa. Jeg er så heldig som har en far og en helt i samme person! Elsker deg så høyt, skriver den unge fotografen under et Instagram-bilde der han og faren sitter sammen på et gjerde.

Saken fortsetter nedenfor.

Elsker familien sin

Brooklyn og David Beckham har et svært nært forhold, og ved en rekke anledninger har den pensjonerte fotballstjernen skrytt av eldstesønnen til pressen.

Begge de ferske Instagram-gratulasjonene fra Davids tenåringssønn ble for øvrig avsluttet med et rødt hjertesymbol.

Da unge Brooklyn, som er storebror for Romeo (13), Cruz (11) og Harper (4), fikk en prestisjefylt fotojobb hos Burberry forsvarte pappa David ham i media:

- Så lang har vi vært veldig heldige med at han har funnet noe han elsker å drive med. Uansett om folk tror det eller ei har han faktisk et genuint talent. Han har et fantastisk «blikk», og har bevist det med bildene han har tatt, sa firebarnsfaren til GQ i mars.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEMANN: David Beckham tuller med yngstesønnen Cruz på Lakers-kamp i L.A. i starten av april.  Foto: Splash News
FAMILIEMANN: David Beckham tuller med yngstesønnen Cruz på Lakers-kamp i L.A. i starten av april. Foto: Splash News Vis mer

Etter at David Beckham ble pappa, og særlig etter at han la opp som proffspiller, har han virkelig omfavnet familielivet.

- Jeg blir fysisk dårlig når jeg reiser fra barna nå, sa han til GQ tidligere i år.

En rekke av de mange tatoveringene fotballprofilen har på kroppen, er dessuten hyllester til de forskjellige medlemmene i Beckham-familien.

LES OGSÅ: - Det kan gjøre jævlig vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer