Slik har Sofias stil endret seg

I dag er det ikke lenger mye «Paradise Hotel»-stil å spore i gifteklare Sofia Hellqvists garderobe. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag gifter Sofia Hellqvist (30) seg med prins Carl Philip (36) i Slottskyrkan i Stockholm.

Veien mot kirkegulvet har vært mangslungen for prinsens forlovede, som har lagt bak seg deltakelse i «Paradise Hotel» og en fortid som glamourmodell.

Den kommende prinsessen har med tiden utviket en moderne og sofistikert klesstil, som er langt unna magetoppene og bikiniene hun iførte seg i «Paradise Hotel» for ti år siden. Silje Pedersen, mote- og skjønnhetsredaktør i KK, beskriver Sofia i dag som en «stilsikker kvinne».

- Jeg synes stilen hennes er blitt mye bedre de siste årene, noe vi ser tydelig på de nyeste bildene av henne fra store anledninger, sier Pedersen til Se.no.

Se moteredaktør Silje Pedersen snakke om Sofia Hellqvists stilutvikling i Se.no-videoen øverst i saken!

TRENDY: Sofia Hellqvist piffer opp de stilrene antrekkene sine med mer festlig tilbehør. I anledning hennes og prins Carl Philips lysningsgudstjeneste i mai, stylet hun drakten sin med en litt røff clutchveske og spentstig fjærpryd i hatten.  Foto: Reuters
TRENDY: Sofia Hellqvist piffer opp de stilrene antrekkene sine med mer festlig tilbehør. I anledning hennes og prins Carl Philips lysningsgudstjeneste i mai, stylet hun drakten sin med en litt røff clutchveske og spentstig fjærpryd i hatten. Foto: Reuters Vis mer

Kan gi hertuginne Kate konkurranse

Under Sofia og Carl Philips lysningsgudstjeneste i mai, var 30-åringen iført en elegant, lys drakt med mørke kantdetaljer. En trendy «The Knot»-clutchveske fra Bottega Veneta kompletterte antrekket.

SKRYTER AV SOFIA: - Jeg tror Sofia har en egen stil, som hun prøver å utvikle litt etterhvert, med lekkert tilbehør, forteller KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen. Foto: Veronica von Clemm
SKRYTER AV SOFIA: - Jeg tror Sofia har en egen stil, som hun prøver å utvikle litt etterhvert, med lekkert tilbehør, forteller KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen. Foto: Veronica von Clemm Vis mer

- Jeg tror Sofia har en egen stil, som hun prøver å utvikle litt etterhvert, med lekkert tilbehør, forteller Silje Pedersen.

Se.no gir deg alt du trenger å vite om prinsebryllupet gjennom hele helga, og fra kl. 15 lørdag kan du følge vår direktesending fra folkefesten foran slottet i Stockholm, med løpende ekspertkommentarer fra Se og Hørs kongehuseksperter Caroline Vagle og Anders Stavseng og moteekspert Marianne Jemtegård.

SE.no-sendingen er et konsernprosjekt i Aller.

Moteredaktøren spår at Sofia med tiden kan bli blant de mest velkledde prinsessene i Europa. Hun har imidlertid stilsikre Charlotte Casiraghi av Monaco (28) og trendsettende hertuginne Catherine av Cambridge (33) å konkurrere mot.

Motemagasinet Harper's Bazaar skryter uansett av stilen til Sofia Hellqvist, og mener at hun faktisk gir hertuginne Kate «alvorlig konkurranse».

Det velrennomerte moteagasinet mener, i likhet med KKs Silje Pedersen, at flotte Sofia er i ferd med å utvikle en personlig stil:

«(...) hun viser allerede en forkjærlighet for sterke farger, strømlinjeformede silhuetter og elegante aftenkjoler - perfekt for en prinsesse under opplæring» skriver Harper's Bazaar rosende.

Nå gjenstår det å se hva slags stil Sofia Hellqvist har valgt på brudekjolen sin, noe som hittil har vært en godt bevart hemmelighet.

ØYE FOR DETALJER: Sofia Hellqvist gir festantrekkene et personlig preg med spesielle smykker, glitrende boksclutcher eller trendy neglelakk - som her i prinsesse Madeleines bryllup sommeren 2013. Foto: NTB Scanpix
ØYE FOR DETALJER: Sofia Hellqvist gir festantrekkene et personlig preg med spesielle smykker, glitrende boksclutcher eller trendy neglelakk - som her i prinsesse Madeleines bryllup sommeren 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg begynte å svette bare av å se på ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer