Kylie Jenner:

Slik har Kylie Jenner skjult «babymagen» sin tolv ganger

Reality-stjernen har fortsatt til gode å bekrefte eller avkrefte den angivelige graviditeten.

SPEKULASJONER: Det har svirret rykter om at Kylie skal være gravid helt siden september.. Foto: NTB Scanpix
SPEKULASJONER: Det har svirret rykter om at Kylie skal være gravid helt siden september.. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (20) har fortsatt ikke kommentert den angivelige graviditeten med kjæresten Travis Scott (25).

Spekulasjonene om at Kylie er gravid har blitt et av de mest omtalte temaene de siste månedene, og det har stadig dukket opp flere bilder som har skapt storm rundt reality-stjernen.

Hvis det stemmer at hun faktisk er gravid, fortjener Kylie både heder og ære for å ha gått «all in» for å skjule graviditeten over så lang tid.

Stjernen har siden i høst holdt en svært lav profil, men har fra tid til annen delt bilder på sin Instagram-profil med sine over 110 milloner følgere.

20-åringen publiserer titt og ofte bilder på sosiale medier, og selv om hun oftest er kjent for å dele lettkledde bilder av seg selv, har hun siden september tatt en helomvending.

Saken fortsetter nedenfor.

20 ⭐️

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Her er en samling av alle gangene Kylie har skjult den beryktede gravide magen.

Nyheten vakte stor oppsikt blant fansen og kun en dag senere ble Kylie fotografert på iHeart Radio Music Festival iført en svart «oversized», rocka t-skjorte.

Saken fortsetter nedenfor.

FESTIVALANTREKKET: Kylie avbildet under iHeartRadio musikkfestivalen i september i Las Vegas. Foto: NTB Scanpix
FESTIVALANTREKKET: Kylie avbildet under iHeartRadio musikkfestivalen i september i Las Vegas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Klesvalget var svært interessant da Kylie vanligvis bruker tettsittende klær og er kjent for å være glamorøs i klesveien.

Realitystjernen delte også et bilde på Instagram-profilen sin samme måned fra en spa-kveld sammen med venninnene sine. På bildet poserer hun akkurat slik at speilet dekker for magen hennes, noe som er merkelig da hun på dette stadiet var så tidlig i den beryktede graviditeten at den lille kulen på magen ikke skal ha vært så vanskelig å dekke til.

mornings :)

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

I ettertid har hun stadig dekket seg til med store t-skjorter, kosebukser og gensere, og det er trygt å si at det har vært svært lite glamorøse og lettkledde antrekk fra 20-åringen det siste halvåret.

På et bilde hun delte med følgerne sine samme måned poserer hun sammen med bestevenninnen Jordyn Woods (20). Duoen er avbildet sammen med en giraff på besøk i en dyrehage under bursdagen til Jordyn, og man kan tydelig se at Kylie forsiktig holder opp litt av genseren for å vise en liten del av magen.

I oktober delte realitystjernen nok et bilde, men denne gangen iført en gigantisk stripete skjorte som gjorde det umulig å se formen på kroppen til Kylie.

Sasha's Shirt 💙

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

«Sasha`s skjorte» skrev hun under bildet, hvor hun refererte til fotografen og vennen Sasha Samsonova (26).

Senere i oktober tok Kylie en selfie kledd i en stor vinterjakke, og som de fleste vet er temperaturene i Los Angeles langt varmere enn en oktobermåned i Norge. Så at hun kledde på seg en vinterjakke er ganske oppsiktsvekkende.

👩🏼

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Bildene Kylie har delt på Instagram i senere tid er bilder fra tidligere anledninger eller bilder med kun ansiktet i fokus, det finnes ingen helfigursbilder fotografert fra den siste tiden på stjernens Instagram.

En annen merkverdig hendelse som utspilte seg var da Kardashian-Jenner- familien poserte samlet for sitt årlige julekort. Det var moren til den populære søskenflokken Kris Jenner (62) som delte bildet på sin Instagram-profil.

DAY 24 🎄 #ChristmasEve

Et innlegg delt av Kris Jenner (@krisjenner)

Men på bildet var Kylie ikke tilstede, og det har blitt spekulert i om grunnen var fordi familien stilte opp i trange hvite t-skjorter og stramme jeans.

Istedet lagde Kylie en video for youtube-kanalen sin, sammen med to av venninnene sine. Temaet for Yotube-videoen var jul og alle var kledd i store strikkede gensere med julemotiv. Magepartiet til realitystjernen ble aldri vist i videoen da det kun ble filmet fra brystet og opp.

Et spesielt bilde som skapte en storm i både medier og blant fansen var når Kardashian-Jenner søstrene poserte sammen i en reklamekampanje for klesmerket Calvin Klein.

På bildet poserte alle søstrene i undertøyet, mens Kylie gjemte seg under et teppe. På et av bildene poserte Kylie sammen med storesøstrene Kim Kardashian West og Khloé Kardashian, og også da skjulte hun kroppen sin under teppet og delvis bak Khloé.

Kylie poserte blant annet på forsiden av magasinet LOVE i desember, som er kjent for sine sexy adventskalendere og fotoshooter. Men da Kylie frontet forsiden hadde hun på seg en stor rød strikkegenser, hvor hun holdt albuene foran overkroppen sin.

I magasinet var det også et bilde av Kylie tatt bakfra hvor hun poserer med et lite lam. Realitystjernen holder lammet over magen slik at det blir umulig å skimte noen form på den angivelige gravid magen.

Kylie har som sagt holdt seg unna offentligheten siden september, men i slutten av januar ble stjernen observert av amerikanske medier for første gang ute i offentligheten.Terminen skal ifølge flere medier være i februar.

​​LES OGSÅ: Har kjøpt babyutstyr for 560 000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer