Slik har «Idol»-eventyret vært

Veien fram til «Idol»-finalen har vært preget av tårer, latter, lettelse og skuffelse. Se bildene.

BRAST I GRÅT: Jenny Langlo var den snåle jenta som ikke utmerket seg som noen åpenbar favoritt. Nå er hun i finalen mot Vegard Leite. På bildet har det akkurat gått opp for Jenny at hun er videre fra sin semifinale Foto: Se og Hør
BRAST I GRÅT: Jenny Langlo var den snåle jenta som ikke utmerket seg som noen åpenbar favoritt. Nå er hun i finalen mot Vegard Leite. På bildet har det akkurat gått opp for Jenny at hun er videre fra sin semifinale Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Én etter én røk ut av konkurransen, og både familiemedlemmer og kjærester har stått ved deltakerens side og støtte dem så godt de kan.  

Nå står det kun to igjen i det reneste Vestlands-derbyet.

Stordal-jenta Jenny Langlo (18) og Værlandets store sønn Vegard Leite (19). I kveld kjemper de om å bli Norges nye superstjerne.

Men veien mot seieren har vært lang. Denne «Idol»-høsten har vært preget av både skuffelse og lettelse. Se de unike bildene fra kulissene nederst i saken og se stor sak om Idol-duellen i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer