Slik har «Idol»-eventyret vært

Veien fram til «Idol»-finalen har vært preget av tårer, latter, lettelse og skuffelse. Se bildene.

BRAST I GRÅT: Jenny Langlo var den snåle jenta som ikke utmerket seg som noen åpenbar favoritt. Nå er hun i finalen mot Vegard Leite. På bildet har det akkurat gått opp for Jenny at hun er videre fra sin semifinale Foto: Se og Hør
BRAST I GRÅT: Jenny Langlo var den snåle jenta som ikke utmerket seg som noen åpenbar favoritt. Nå er hun i finalen mot Vegard Leite. På bildet har det akkurat gått opp for Jenny at hun er videre fra sin semifinale Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Én etter én røk ut av konkurransen, og både familiemedlemmer og kjærester har stått ved deltakerens side og støtte dem så godt de kan.  

Nå står det kun to igjen i det reneste Vestlands-derbyet.

Stordal-jenta Jenny Langlo (18) og Værlandets store sønn Vegard Leite (19). I kveld kjemper de om å bli Norges nye superstjerne.

Men veien mot seieren har vært lang. Denne «Idol»-høsten har vært preget av både skuffelse og lettelse. Se de unike bildene fra kulissene nederst i saken og se stor sak om Idol-duellen i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer