Emilie Stordalen:

Slik har hun overrasket forloveden på Valentines

Hotellarvingen er en av de som markerer Valentinsdagen, men det har derimot vært varierende grad av suksess.

VALENTINES: Emilie Stordalen deler morsomt innlegg om Valentinsdagen på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VALENTINES: Emilie Stordalen deler morsomt innlegg om Valentinsdagen på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har Petter Stordalens (59) eneste datter, Emilie Stordalen (30), blitt mer og mer kjent i offentligheten, og sommeren 2020 kom gladnyheten om at hun hadde forlovet seg med Jens Bredberg (39).

Bryllupet skulle finne sted i desember i fjor, men på grunn av pandemien ble de nødt til å utsette bryllupet. Selv om bryllupet ikke gikk etter planen er 30-åringen tilsynelatende opptatt av å markere kjærligheten - og ikke minst på Valentinsdagen.

Nylig delte hotellarvingen sine beste tips for å overraske kjæresten på Valentinsdagen. Det gjorde hun i et humoristisk innlegg på Instagram, hvor hun innrømmet at tipsene hadde hatt varierende suksess.

Kanskje ikke overraskende er det første tipset å ta med kjæresten på en aldri så liten weekend på hotell. Tips nummer to fra Stordalen er å lage et hjemmelaget kort, noe hun mener slo an i fjor.

Da la nemlig Stordalen ned mye arbeid i kortet hun ga til forloveden. Hun brukte både sjokolader og godteriposer av ulike slag som dannet flere ord i kortet. Ikke bare fikk Bredberg fine ord, men også litt godsaker.

På bildene av kortet kan man blant annet se at hun i setningen: «Jeg har kysset noen padder, våknet til sure føtter og blitt skuffet over mange bananer. Dårlig energi (rett og slett)», brukte både godteriet pulverpadder, Sure Føtter, Twist med smak av banan og en New Energy-sjokolade.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer