Emilie Stordalen:

Slik har hun overrasket forloveden på Valentines

Hotellarvingen er en av de som markerer Valentinsdagen, men det har derimot vært varierende grad av suksess.

VALENTINES: Emilie Stordalen deler morsomt innlegg om Valentinsdagen på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VALENTINES: Emilie Stordalen deler morsomt innlegg om Valentinsdagen på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har Petter Stordalens (59) eneste datter, Emilie Stordalen (30), blitt mer og mer kjent i offentligheten, og sommeren 2020 kom gladnyheten om at hun hadde forlovet seg med Jens Bredberg (39).

Bryllupet skulle finne sted i desember i fjor, men på grunn av pandemien ble de nødt til å utsette bryllupet. Selv om bryllupet ikke gikk etter planen er 30-åringen tilsynelatende opptatt av å markere kjærligheten - og ikke minst på Valentinsdagen.

Nylig delte hotellarvingen sine beste tips for å overraske kjæresten på Valentinsdagen. Det gjorde hun i et humoristisk innlegg på Instagram, hvor hun innrømmet at tipsene hadde hatt varierende suksess.

Kanskje ikke overraskende er det første tipset å ta med kjæresten på en aldri så liten weekend på hotell. Tips nummer to fra Stordalen er å lage et hjemmelaget kort, noe hun mener slo an i fjor.

Da la nemlig Stordalen ned mye arbeid i kortet hun ga til forloveden. Hun brukte både sjokolader og godteriposer av ulike slag som dannet flere ord i kortet. Ikke bare fikk Bredberg fine ord, men også litt godsaker.

KASTET UT: Da Petter Stordalen stilte noen krav til «Skavlan»-redaksjonen, gikk det ikke helt som han hadde tenkt. Lyd: Storm Productions Vis mer

På bildene av kortet kan man blant annet se at hun i setningen: «Jeg har kysset noen padder, våknet til sure føtter og blitt skuffet over mange bananer. Dårlig energi (rett og slett)», brukte både godteriet pulverpadder, Sure Føtter, Twist med smak av banan og en New Energy-sjokolade.

Og når vi først er inne på søtsaker tipser hotellarvingen også om å bake en kake for å markere kjærligheten. Hotellarvingen på sin side bestilte et år en kake med bilde av seg selv på til kjæresten.

Den store marsipankaken med bilde av sitt eget ansikt var imidlertid ikke første gang hun overrasket med gjenstander med bilde av seg selv på.

Tidligere har hun gitt en klokke, kopp, puslespill, musematte og mobildeksel - alt med sitt eget ansikt plantet på.

Se og Hør har vært i kontakt med Emilie Stordalen som opplyser om at hun ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Tre dager til ende

Stordalen og Bredberg møttes for rundt ti år siden da hun jobbet som stuepike på farens hotell The Thief. På tidspunktet studerte hun i utlandet, men var hjemme for sommeren da hun møtte Bredberg på hotellet.

Noen år senere ble de et par, og som nevnt skulle de gifte seg i fjor, men til tross for at den store dagen var godt planlagt, måtte paret avlyse den store festen grunnet pandemien.

FORLOVET: Emilie Stordalen forlovet seg og det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

- Familien vår er kanskje over gjennomsnittet glad i fester, så dette hadde blitt gøy. Men jeg tror alle skjønner at vi må utsette bryllupet til hverdagen ser annerledes ut, fortalte Stordalen til Se og Hør den gang.

Ettersom 30-åringens kommende ektemann er svensk, var planen at 200 gjester skulle feire duoen i tre dager på Stordalen-hotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre i Sverige.

- Vi skulle ha en privat feiring, der våre egne selskaper og ansatte i selskapene er involvert i det aller meste. Blant annet sto Ole Johnny Eikefjord for maten, Copperhill Mountain Lodge for servering og losji av gjester, og Jan Fredrik Karlsen for planleggingen, fortsatte hun.

BRUDD: Petter og Gunhild Stordalen åpnet opp om at de flytter fra hverandre etter 14 år. Intervju fra Expressen. Vis mer

Ga bort bryllupsmaten

Da det ble avgjort at bryllupet måtte avlyses, bare en dag i forveien, bestemte de seg for å gi bort bryllupsmaten og «bryllupseffektene».

- Pandemien har gitt store konsekvenser for mange, sa Stordalen, og la til:

- Vi håper å få gitt vekk maten til noen som kan ha glede av den, og samarbeider med hotellet for å finne et godt formål.

Også blomstene og dekorasjonene ble sendt til noen som satt pris på det.

OVERRASKELSE: I programmet «Min kveld» avslørte Petter Stordalen en liten hemmelighet på venstre rumpeball. Vis mer

LES OGSÅ: - Veldig gøy og ganske flaut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer