ET EVENTYRLIG SYN: Skuespiller Angelina Jolie sees vanligvis i sort både på og utenfor den røde løperen. Da hun fredag dukket opp i en snehvit, figursydd kjole på pressetreff i London, fikk hun derfor alle til å sperre opp øynene. Foto: Stella Pictures
ET EVENTYRLIG SYN: Skuespiller Angelina Jolie sees vanligvis i sort både på og utenfor den røde løperen. Da hun fredag dukket opp i en snehvit, figursydd kjole på pressetreff i London, fikk hun derfor alle til å sperre opp øynene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slik har hun ikke sett ut på lenge

- Brad ler alltid av meg på grunn av det, sier Angelina Jolie om garderoben sin.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Angelina Jolie (38) er blant Hollywoods vakreste kvinner, men seksbarnsmoren er også kjent for sitt engasjement i ulike humanitære formål.

Den jordnære væremåten til Jolie, som også har vært svært åpen om sine inngrep for å unngå kreftsykdom, reflekteres også i superstjernens garderobe.

I motsetning til andre filmstjerners hang til dyre designervesker og oppsiktsvekkende moteplagg, er nemlig «Tomb Raider»-stjernens klesskap dominert av enkle, sorte plagg.

SKUMMEL: Angelina Jolie har jobbet med «Maleficent», der hun spiller en ond fe, i et par år. Kanskje noen av de dystre festantrekkene er inspirert av rollefiguren hennes?  Foto: Stella Pictures
SKUMMEL: Angelina Jolie har jobbet med «Maleficent», der hun spiller en ond fe, i et par år. Kanskje noen av de dystre festantrekkene er inspirert av rollefiguren hennes? Foto: Stella Pictures Vis mer

Da skuespilleren fredag dukket opp i en nydelig, hvit kjole for å promotere sin nyeste film «Maleficent» i London, var det derfor ikke rart at skjønnheten vakte ekstra oppmerksomhet.

I selskap av motspiller Elle Fanning (16) strålte Jolie i den vakre, snøhvite kreasjonen fra Atelier Versace.

Kjolen, som satt som støpt på henne, var dekorert med sorte fugler og nakne, sorte grener. På føttene hadde hun spesialdesignede sko fra kjendisfavoritt Christian Louboutin, med «bloddryppende» hæler inspirert av hennes onde rollefigur i eventyrfilmen «Maleficent», skriver Life&Style.

«The Tourist»-stjernen kombinerte det flotte antrekket med blodrøde lepper og sin velkjente, markerte eyeliner.

Både til hverdags og fest sverger «Changeling»-stjernen oftest til sort, så når hun først ifører seg andre farger ser hun alltid fantastisk ut. Se flere av Angelinas sorte og hvite antrekk i bildekarusellen:

Smart med sort

I forbindelse med promoteringen av sin nye film, har Jolie inntil denne fredagen også gått for helsorte antrekk - både på filmens London-premiere og under lanseringen i Paris.

Dét er kanskje ikke så rart, da Angelina Jolie tidligere har avslørt sin forkjærlighet for sort.

- Som Brad vil fortelle deg, og barna mine, går jeg tydeligvis kun i svart, har hun uttalt til ELLE Magazine ifølge Life&Style.

Sammen med forloveden Brad Pitt (50), sjonglerer hun filmjobbingen med foreldreansvaret for barna Maddox (12), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (7), Knox (5) og Vivienne (5). Da er det selvsagt praktisk å slippe og bruke tid på å sette sammen antrekk om morgenen.

- Jeg liker å stå opp og se at alle buksene mine passer til alle toppene, at enhver kjole passer til ethvert skopar. Jeg har et veldig lite klesskap. Brad ler alltid av meg på grunn av dette, har hun forklart til ELLE.

«Maleficent» har norsk kinopremiere den 30. mai.

LES OGSÅ: Brukte tre år på å komme over skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer