Kylie Jenner:

- Slik har hun det etter fødselen

Kylie Jenner ble nylig mamma for andre gang.

FRA TRE TIL FIRE: Travis Scott og Kylie Jenner fikk en sønn i februar. Foto: ENT / SplashNews / NTB
FRA TRE TIL FIRE: Travis Scott og Kylie Jenner fikk en sønn i februar. Foto: ENT / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

For en måned siden kom gladnyheten om at Kylie Jenner (24) og kjæresten Travis Scott (30) hadde blitt foreldre igjen for andre gang.

Fra før av har stjerneduoen datteren Stormi (4).

At fødselen var vel overstått annonserte sminkemogulen selv ved å dele et bilde av en liten barnehånd, med bildeteksten «2/2/22» sammen med et blått hjerte.

En knapp uke senere avslørte den nybakte moren også at sønnen har fått navnet Wolf Webster.

Babyens hånd er foreløpig det eneste bildet 24-åringen har delt av babyen, men bestemor Kris Jenner (66) røpet nylig at barnebarnet lignet sin søster på en prikk.

- Jeg var på sykehuset da han ble født. Det var meg, Kylie og Travis for de har regler man må følge nå, så det er kun et visst antall som kan være i rommet. Da han kom ut var det som å se Stormi bli født igjen, fortalte hun i et intervju med Ellen DeGeneres (64), ifølge E! News.

Vil begynne å trene igjen

Nå kommer nye detaljer rundt hvordan familien har det etter å ha ønsket det nye tilskuddet velkommen til verden.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

- Kylie har det veldig bra og er glad for å kunne bevege seg rundt ute igjen etter å ha født Wolf. Hun er lettet over å kunne føle seg komfortabel med å forlate huset igjen og å komme tilbake til en form for normalitet, forteller en kilde til E! News torsdag.

To dager tidligere ble Jenner fotografert for første gang etter fødselen mens hun gjorde ærend i Los Angeles, ifølge nettstedet.

- Restitusjonsprosessen hennes har gått veldig bra, og hun begynner å føle seg som seg selv igjen. Den siste måneden av svangerskapet er alltid vanskelig, og hun var veldig klar for å få ut babyen. Hun tar det med ro, men gleder seg til å komme tilbake til treningsrutiner igjen og vil starte lett så fort hun er klarert, fortsetter kilden.

Alt i alt skal realitystjernen ikke ha fokusert på mye annet enn å nyte den første måneden med sin lille sønn.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Datteren Stormi skal også være i fyr og flamme i rollen som storesøster.

- Hun er besatt, sier «lillebror» hele tiden og vil holde ham. Travis og Kylie elsker å se henne som storesøster og prøvde å forberede henne så godt som mulig, fortalte en annen kilde til E! News sist måned.

LES OGSÅ: Baby-sjokk: - Ikke gøy å snakke om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer