NY VIDEO: «Skal vi danse»-partneren Alexandra Kakurina stiller opp i den nye musikkvideoen til komiker Zahid Ali. Foto: Håkon Jørgensen
NY VIDEO: «Skal vi danse»-partneren Alexandra Kakurina stiller opp i den nye musikkvideoen til komiker Zahid Ali. Foto: Håkon JørgensenVis mer

Slik har du ikke sett «Skal vi danse»-stjernene før!

Slår ut håret i Zahid Alis nye musikkvideo «Dansekongen». Se den her!

SEOGHØR.NO: Zahid Ali (37) har lenge vært en av landets mest populære komikere, og har flere TV-suksesser bak seg, med blant annet «Jul i Tøyengata» på TVNorge.

Nå viser han danseferdigheter i beste sendetid i TV-programmet «Skal vi danse?» på TV 2 - og i den anledning har han laget en egen sang.

Sangen «Dansekongen» slapp ham tidligere i sommer, og nå er musikkvideoen klar!

- Det vi trodde skulle ta to timer, tok en hel dag. Men det gjorde egentlig ingenting, for det var veldig gøy!

Se den elleville videoen her:

Komikerens dansepartner Alexandra Kakurina (32) spiller drømmedama i videoen, og hun synes også det var gøy å være med:

- Det var noe helt annerledes enn det jeg har gjort før, og jeg storkoste meg. Jeg digger låta, sier danseskjønnheten.

GJESTEROLLE: Linnea Myhre dukker opp i musikkvideoen til Zahid Ali. Foto: Håkon Jørgensen
GJESTEROLLE: Linnea Myhre dukker opp i musikkvideoen til Zahid Ali. Foto: Håkon Jørgensen Vis mer

Flere av årets «Skal vi danse»-deltagere, som Linnea Myhre, Idar Vollvik, Per Heimly og André Villa dukker også opp i videoen.

Det er Stuidio6 - med tidligere Paradise Hotel-deltaker Helfner Augusto Hotvedt (25) som står bak sangen, og han lover mer moro fra den dyktige komikeren.

- Han har fått en platekontrakt hos oss, og vi kommer til å komme med flere etter «Skal vi danse». Forhåpentligvis ender det opp med et helt album, sier produsenten som også har laget låten "Lionheart" for bloggeren Sophie Elise (19).

Suksessen med «Svartingarna»

Det er imidlertid ikke første gang Zahid viser sitt talent for sang og musikk.  Som stuntreporter i TV 2-serien «Rikets Røst» med Otto Jespersen (59), satt Zahid sammen dansebandet «Svartingarna» - en parodi på Vikingarna, og ble populære med parodilåter som «Tio tusen spermacellor» og «Nei, så norsk du har blitt».

DANSEBAND-SPØK: I humorprogrammet «Rikets Røst» på TV 2 prøvde Zahid Ali seg som danseband-vokalist i bandet «Svartingarna» Foto: TV 2
DANSEBAND-SPØK: I humorprogrammet «Rikets Røst» på TV 2 prøvde Zahid Ali seg som danseband-vokalist i bandet «Svartingarna» Foto: TV 2 Vis mer

- Vi gjorde til sammen 13 konserter, og solgte ut alle sammen. Jeg husker spesielt den første konserten vi holdt. Det var i Nord-Trøndelag, og vi solgte ut 750 billetter på et kvarter, selv om alle var klar over at det bare var syv minutter med låter. Likevel ble den utsolgt, og vi spilte den 10 ganger, sier Zahid og ler.

Populariteten var så stor, at de ble tilbudt platekontrakt, og egen TV-serie.

- Det endte med at jeg ble sittende igjen med 10-11 prosent av inntektene, og en enorm pengekrangel. Da droppet jeg hele greia, har Zahid tidligere sagt til Se og Hør.

 
 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.