Slik har du ikke sett «Skal vi danse»-stjernen Andre Villa før

Tidligere har han erobret verden fra motorsykkelsetet. Nå gjør han det også med sverd i hånda!

SEOGHØR.NO: André Villa (32) har i en årrekke vært en av verdens beste utøvere i freestyle motocross. Som ung gutt reiste han alene til Spania og USA for å legge verden for sine føtter - og lyktes til gangs.

Nå er imidlertid den populære gudbrandsdølen på ny tokt for konge og fedreland. Og denne gang med vikinghjelm og sverd i hånda!

Bevæpnet med slagordet «Det er typisk norsk å være god - med èn hånd», går tøffingen til angrep i selskap med en håndfull andre vikinger i reneste «Game of Thrones»-stil.

Se video fra innspillingen øverst i artikkelen!

GOD STØTTE: Andre Villa fikk støtte av kjæresten Rachel Nordtømme, da han deltok i TV 2-konkurransen «Skal vi danse?» Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
GOD STØTTE: Andre Villa fikk støtte av kjæresten Rachel Nordtømme, da han deltok i TV 2-konkurransen «Skal vi danse?» Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Anledingen er en ny reklamefilm for Villas sponsor Mobilbet.com, og FMX-stjernen delte nylig et heftig videoklipp med sine mange tusen følgere på sosiale medier.

- Alle har en viking i seg, min har tidligere kommer ut ti meter over bakken med en motorsykkel. Der var en opplevelse å kjenne vikingen komme ut på en annen måte med kostymer og en gjeng gale vikinger, smiler André Villa.

Å kle seg ut for publikum er imidlertid ingen ny opplevelse for 32-åringen. I fjor høst gjorde han stor sukess på parketten i TV 2s «Skal vi danse »- til kjæresten Rachel Nordtømmes (25) store begeistring.

Bodde sammen i Oslo

Under opptaket av programmet bodde paret sammen i Oslo, noe som ikke er dagligdags, ettersom André til vanlig har adresse i Spania og USA.

POLFARER: I reklamefilmen spiller Andre også rollen som polfarer. Foto: MOBILBET
POLFARER: I reklamefilmen spiller Andre også rollen som polfarer. Foto: MOBILBET Vis mer

Villa la imidlertid ikke skjul på at livet som samboer hadde gitt mersmak og fortalte Seoghør.no at han gjerne kunne tenke seg å flytte tilbake til Norge om noen år.

- Det er jo her jeg har røttene mine. Når jeg omsider skal stifte familie, så vil jeg gjøre det i Norge, forklarte motocrosshelten.

Spilte polfarer

I en eksklusiv bakomfilm Seoghør.no har fått tilgang til, viser André Villa hvordan «Game of Thrones»-filmen ble til.

TØFF ROLLE: Andre Villa viser seg fram som viking i sin nye rolle i en reklamefilm for selskapet Mobilbet. Foto: MOBILBET
TØFF ROLLE: Andre Villa viser seg fram som viking i sin nye rolle i en reklamefilm for selskapet Mobilbet. Foto: MOBILBET Vis mer

Her kan du også se André i rollen som polfarer Roald Amundsen, og ikke minst som kronprins Haakon - en sak Se og Hør tidligere har omtalt.

- Det er rett og slett en ære å få spille rollen som kronprins. Han er en kjernekar, uttalte André Villa i den forbindelse.

LES OGSÅ: Flytter fra Norge og Rachel