Slik har du ikke sett Shakira før

Popstjernen overrasker i sin nye video. Se den her!

KORT OG HOT: Shakira viser fram sin nye korte frisyre i blant annet en dampende badescene i sin nye musikkvideo til låten «Addicted To You». Foto: Fra videoen
KORT OG HOT: Shakira viser fram sin nye korte frisyre i blant annet en dampende badescene i sin nye musikkvideo til låten «Addicted To You». Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Shakiras nye video «Addicted To You» nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:
Popstjernen Shakira (35) har siden hun slo igjennom i Europa og USA med sangen «Whenever, Wherever» i 2001, vært kjent for sine lange og lyse lokker.

Men i sin video for låten «Addicted To You» viser hun at hun nå har fått sansen for korte frisyrer. Siden desember håret blitt kortere og kortere, og Shakira ser ikke ut til å savne sin gamle sveis.

I den nye videoen viser den colombianske artisten - som privat er sammen med fotballstjernen Gerard Pique - seg også fram i en rekke sexy antrekk, og liggende i et dampende badekar.

Derfor er det kanskje ikke rart at videoen på kort tid har blitt vist over to millioner ganger på nettstedet YouTube.

Shakira la ikke skjul på hun selv er stolt over den nye stilen hun viser fram i videoen.

«Så glad for at dere er fornøyd med Addicted To You-videoen. Det er jeg også, skriver hun på sin Twitter-side, ifølge avisen Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bekreftet forholdet på Twitter

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer