Slik har du ikke sett Robinson-Stig Arild før

«Robinson»-Stig Arild (45) avslører at hårpryden i ansiktet har endret livet hans. Nå vil han kun fjerne det på en betingelse.

SEOGHØR.NO: I februar hadde årets sesong av «Robinsonekspedisjonen» premiere på TV 2, og blant deltakerne som har vakt mest oppsikt er Stig Arild Rønningen (45).

Drammenseren ankom nemlig Robinson-øya med et svært iøynefallende skjegg.

Overfor Seoghør.no avslører Stig Arild imidlertid at helskjegget hans er en relativt fersk anskaffelse, i motsetning til hva mange Robinson-fans kanskje tror.

- Jeg begynte å la det vokse og gro litt ukontrollert i 2013, tror jeg det var. Og fra der og til nå har det kun vært små justeringer. Så dette er på en måte blitt imaget mitt.

Saken fortsetter under bildet.

HÅRETE UTFORDRING: «Robinson»-deltaker Stig Arild Rønningen sier til Seoghør.no at han kunne ha kvittet seg med skjegget, hvis programleder Christer Falck hadde klippet av seg hårmanken sin. Foto: Anton Soggiu/ TV 2
HÅRETE UTFORDRING: «Robinson»-deltaker Stig Arild Rønningen sier til Seoghør.no at han kunne ha kvittet seg med skjegget, hvis programleder Christer Falck hadde klippet av seg hårmanken sin. Foto: Anton Soggiu/ TV 2 Vis mer

45-åringen, som har et bilde av datteren Dina Marie (10) og kona som personlig eiendel på øya, sier at kona Jorunn ikke er like begeistret for skjegget som han selv.

Likevel er det mye som skal til, før han vurderer å kvitte seg med det.

- Hvis jeg får godt betalt og Christer Falck gjør det. Hvis han tar håret og jeg tar skjegget, da er det greit, sier Stig Arild til Seoghør.no med glimt i øyet.

Se hele videointervjuet med Stig Arild, og svaret til den langhårede «Robinson»-programlederen Christer Falck, øverst i saken!

LIKER SKJEGG: Stig Arild sier til Seoghør.no at kona kan styre sin begeistring for det store skjegget, mens datteren ikke bryr seg om det. - For henne er jeg den kuleste pappaen som finnes, sier han.  Foto: Anton Soggiu/ TV 2
LIKER SKJEGG: Stig Arild sier til Seoghør.no at kona kan styre sin begeistring for det store skjegget, mens datteren ikke bryr seg om det. - For henne er jeg den kuleste pappaen som finnes, sier han. Foto: Anton Soggiu/ TV 2 Vis mer

Massiv oppmerksomhet

Den sympatiske «Robinson»-deltakeren har alltid vært fascinert av skjegg, og har hatt en eller annen form for skjeggvekst mesteparten av sitt voksne liv.

De korte periodene Stig Arild ikke har hatt skjegg har han «følt seg naken».

I 2011: Sommeren for snart fire år siden, hadde ikke Stig Arild like mye skjegg å skryte av.  Foto: Privat
I 2011: Sommeren for snart fire år siden, hadde ikke Stig Arild like mye skjegg å skryte av. Foto: Privat Vis mer

Og imaget som skjegget har ført med seg, har blitt innbringende for familiemannen. Overfor Seoghør.no omtaler han skjegget sitt som «en liten inntektskilde».

- Etter hvert som skjegget mitt ble lengre og større har jeg fått en del henvendelser om reklame- og TV/film-oppdrag. Jeg har spilt litt forskjellige karakterer, som uteligger i «Hotel Cæsar», innsatt i fengsel i en sketsj i «Mellom Bakkar og Berg» som kommer på TV i mars. Jeg har vært Lumberjack og verkstedarbeider i reklamer, samt andre ting.

Fortalte om datterens sykdom

Stig Arild, som har fortalt om datterens Crohns sykdom på bloggen sin, understreker at han bare er en vanlig, familiekjær mann under det rufsete skjegget sitt.

Etter at han ble kjent gjennom «Robinsonekspedisjonen», har han fått mye oppmerksomhet for sitt særegne utseende.

- Reaksjonene etter at jeg ble kjent via TV er absolutt positive. Mange hyggelige tilbakemeldinger på nett og på gata, hvor skjegget også får mange kommentarer. Så når noen skal forklare hvem jeg er, sier de bare «han skjeggete fra Robinson». Noen mener jeg ser mye eldre ut og burde fått av meg skjegget, men det får de egentlig bare mene, forteller Stig Arild til Seoghør.no via e-post.

Få med deg mer av Stig Arild og skjegget hans i «Robinsonekspedisjonen» på TV2 søndag klokken 20.00!

LES OGSÅ: - Brudd etter fem år