Slik har du ikke sett Paradise-Mayoo før

- Jeg hater sånne ting, jeg følte meg veldig slem egentlig, sier han til Seoghør.no.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mayoo Indiran (25) ble kjent gjennom TV3s realityserie «Paradise Hotel» denne våren, der han gjorde seg bemerket som en populær deltager med mange gullkorn på lur.

Nå er han også aktuell i den nyeste episoden av Viafree-serien «Det beste vorspielet», sammen med de tre «Paradise Hotel»-kollegene Alexander «Lekka» Strand, Eileen Eriksen og Synøve Rexhbogaj. 

I hver episode spinner de et lykkehjul som velger tema, og i dette tilfellet stopper hjulet på piratfest. På hvert vors får verten en såkalt «Mystery Box» av Petter Pilgaard med et oppdrag som må fullføres før gjengen får lov til å vorse videre. 

Mayoo får da i oppdrag at han må sjekke opp damer på Aker Brygge ved hjelp av piratspråk, og han kan ikke gi seg før han har fått to telefonnumre.

Se video øverst i saken!

- Jeg får jo tilbakemelding på at jeg er sjarmerende, men jeg sjekker aldri, jeg er bare meg selv. Og det fikk jeg jo ikke muligheten til her, når jeg måtte bruke pirat-sjekkereplikker. Jeg ble jo så klein! Jeg følte meg ikke vel i det hele tatt når jeg spurte om telefonnumrene til jenter, og jeg måtte få et par stykker, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

UT AV KOMFORTSONEN: Mayoo Indiran fikk i oppdrag at han skulle sjekke opp damer i piratkostyme, noe han avslører overfor Seoghør.no at han synes var ubehagelig.  Foto: TV3
UT AV KOMFORTSONEN: Mayoo Indiran fikk i oppdrag at han skulle sjekke opp damer i piratkostyme, noe han avslører overfor Seoghør.no at han synes var ubehagelig. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg følte jeg tok fra dem friheten

Den godt likte realitystjernen røper videre at han egentlig hater å kle seg ut, noe man også fikk se hver gang deltakerne fikk utdelt kostymer under «Paradise Hotel». 

- Denne gangen fikk jeg velge kostymet mitt selv, så jeg kjøpte det piratkostymet jeg syntes var kulest. Så jeg følte meg vel i kostymet mitt, sier Mayoo.

Saken fortsetter nedenfor.

EKTE PIRAT: - Det å sjekke opp jenter har aldri vært min stil, sier Mayoo, som i dag ikke lenger er singel.  Foto: TV3
EKTE PIRAT: - Det å sjekke opp jenter har aldri vært min stil, sier Mayoo, som i dag ikke lenger er singel. Foto: TV3 Vis mer

Han forteller imidlertid at det langt ifra var utkledningen som var det verste med oppdraget:

- Altså, når man er ute og går så har man liksom frihet. Og da følte jeg at jeg kom og tok fra dem den friheten. Jeg følte meg til bry. Jeg hater sånne ting, jeg følte meg veldig slem egentlig. For jeg ble ikke bare satt i en klein situasjon selv, jeg satte jo dem automatisk i en klein situasjon også, sier han til Seoghør.no og fortsetter:

- Det å sjekke opp jenter har aldri vært min stil. Å bruke sjekkereplikker og sånt er ikke min ting i det hele tatt, jeg har ikke noe erfaring med det. Den eneste piraten jeg vet om er kaptein Sabeltann, og han sjekker jo ikke opp damer, sier han videre. 

Saken fortsetter nedenfor.

POPULÆR KAR: Mayoo ble populær etter sin deltakelse i «Paradise Hotel», noe som førte til at både gutter og jenter kontaktet ham.  Foto: TV3
POPULÆR KAR: Mayoo ble populær etter sin deltakelse i «Paradise Hotel», noe som førte til at både gutter og jenter kontaktet ham. Foto: TV3 Vis mer

Fant kjærligheten under innspillingen

25-åringen har tidligere avslørt at både jenter og gutter var interessert i å date ham, men at han ikke hadde tid til kjæreste. I juli innrømmet Mayoo imidlertid at han ikke er singel lenger i et intervju med VG.

Han røpet at hans nye kjæreste heter Victoria Holth (23), og at han møtte henne under innspillingen av «Det beste vorspielet». Han var derfor fremdeles ledig på markedet da han fikk sjekkeoppdraget.

- Dette ble spilt inn i starten av mai, så det var før Victoria og jeg ble sammen. Så på papiret var jeg en singel pirat, slår han fast overfor Seoghør.no.

NYFORELSKET: I sommer avslørte realitystjernen at han har funnet lykken med søte Victoria. De møttes i april og ble et par noen måneder etter.  Foto: Privat
NYFORELSKET: I sommer avslørte realitystjernen at han har funnet lykken med søte Victoria. De møttes i april og ble et par noen måneder etter. Foto: Privat Vis mer

LES OGSÅ: Smelter alle med babybilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer