Slik har du ikke sett Paradise-deltageren før

Åtte år før hun sjekket inn på skandalehotellet i Mexico, prøvde den norske realityjenta seg i MGP jr. Se video!

POPSTJERNE: Åtte år før hun ble med i «Paradise Hotel» deltok Christina Johannesen (t.h) i MGP jr. Sammen med venninnen Christina A. Jomark utgjorde hun gruppen Ceejays. Foto: NRK
POPSTJERNE: Åtte år før hun ble med i «Paradise Hotel» deltok Christina Johannesen (t.h) i MGP jr. Sammen med venninnen Christina A. Jomark utgjorde hun gruppen Ceejays. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Paradise-Christina i MGP-jr i video nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:
«Paradise Hotel»-deltageren Iselin Michelsen (21) fikk mye oppmerksomhet da hun for to uker siden lanserte sin første musikkvideo «Chewing gum» på Seoghør.no.

Men Iselin er ikke den eneste av årets Paradise-jenter med artisterfaring. Allerede for åtte år siden stod nemlig hennes realitykollega Christina Johannesen (21) på scenen i Oslo Spektrum under finalen i sangkonkurransen Melodi Grand Prix jr.

Sammen med barndomsvenninnen Christina A. Jomark framførte hun låten «Hør på oss», og kom på en 3. plass i konkurransen.

- Jeg husker jeg var veldig nervøs og at jeg synes det var stort å se alle vennene våre fra skolen stå og heie på oss. Man føler seg jo litt som en popstjerne på en så stor scene, sier Christina til Seoghør.no.

Etter at hun ble avslørt som en av årets Paradise-deltagere, har opptakene fra finalen blitt en hit på nettet, noe også Christina har fått med seg.

- Det har blitt mye snakk om det ja, personlig synes jeg det er nok nå. Jeg syntes jo det var gøy da det skjedde, men dette er jo ikke den personen jeg er i dag.

Christina - som var med i en dansegruppe fram til hun var 15 år gammel - hevder hun ikke har noen planer om bli den neste Paradise-deltageren som prøver seg som popartist.

- He he, det får jeg nok overlate til Iselin. Nå synger jeg kun i dusjen, sier hun og ler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Paradise-Iselins første musikkvideo


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer