Slik har du ikke sett Oprah før

Talkshow-dronningen Oprah Winfrey stjal rampelyset på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: Etter å ha spilt inn den siste episoden av «The Oprah Show», har talkshow dronningen Oprah Winfrey (59) blant annet gjenopplivet skuespillerkarrieren. 

Oprah gjorde suksess i «The Color Purple» i 1985, men var siste å se i floppen «Beloved». Nå prøver hun seg på nytt i storfilmen «The Butler». Mandag hadde filmen premiere i Los Angeles og alles øyne var på Oprah da hun ankom festen i en sjokkrosa kjole. 

59-åringen viste frem formene i den tettsittende kjolen som hun kombinerte med metalliske pumps, matchende neglelakk og viltre krøller. 

- Å overse henne hadde praktisk talt vært umulig, skriver avisen Daily Mail. 

På den røde løperen fikk hun selskap av medspiller Forest Whitaker som bare hadde lovord om sin berømte kollega. 

- Hun var full av kraft i filmen og hun kommer til å gjøre inntrykk på folk. Hun er så følsom, så kraftfull og morsom. Det var helt uventet. Jeg tror folk blir veldig fornøyd, har Whitaker sagt til Access Hollywood. 

Regissør Lee Daniels var aldri i tvil om at Oprah var rett kvinne for rollen. 

- Hun kom for å lese en scene med Forest. Kjemien var som en bombe. Magisk. Det tok syv eller åtte måneder å overtale henne til å ta rollen, sier han til The Daily Beast. 

Oprah var redd for å takke ja etter den forrige filmfiaskoen. 

- Jeg ble veldig redd da jeg fikk tilbudet. Jeg sa til Lee Daniels «Jeg vil bare ikke tabbe meg ut», sier hun til Daily Mail.

Filmen er basert på en sann historie om en afro-amerikansk mann, spilt av Forest Whitaker, som ble butler for åtte amerikanske presidenter. Winfrey spiller butlerens kone. 

LES OGSÅ: Ble bedt om å kaste klærne