UTRO: - Hun er den eneste kvinnen som kan tenne meg, har Gordon Ramsay tidligere sagt om konen Tana, som han har fire barn med. Nå beskyldes han for utroskap av avisen News of The World. Foto: STELLA PICTURES
UTRO: - Hun er den eneste kvinnen som kan tenne meg, har Gordon Ramsay tidligere sagt om konen Tana, som han har fire barn med. Nå beskyldes han for utroskap av avisen News of The World. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Slik har du en affære

Gordon Ramsays elskerinne har skrevet bok.

SEHER.NO: Den berømte TV-kokken Gordon Ramsay (42) har hatt en tøff dag etter at en affære med den 38 år gamle blondinen Sarah Symonds i går ble avslørt i den britiske søndagsavisa News of The World.

Og selv om hun ikke har kommentert utroskapsryktene selv, puster Symonds nå liv skandale-bålet ved å gi ut boken "Har du en affære? En håndbok for "den andre kvinnen"...

Symonds har tidligere innrømmet å hatt et forhold til den britiske politikeren og forfatteren Jeffery Archer.

Depper ikke
Ramsays kone Tana ga imidlertid The Sun bare smil da hun tidligere i dag møtte pressen utenfor sitt hjem i Wandsworth utenfor London.

- Jeg har det bare bra takk, sa Tana da hun 9.45 norsk tid kom hjem etter å ha kjørt parets fire barn til skolen.

Gordon Ramsay skal ifølge News of The World ha kjent Sarah Symonds siden 2001, men ble avslørt først i forrige uke, da de skal ha møttes på et hotell i London for å ha sex.

Før møtet på hotellet - som ligger rett ved Maze, en av Ramsays mest populære restauranter - skal Symonds også ha vært innom en sex-butikk for å kjøpe flere erotiske hjelpemidler og leketøy.

Vil ikke kommentere
Ramsay selv har så langt nektet å kommentere episoden, men en av hans talsmenn hevder TV-kokkens ekteskap ikke er i krise:

- Livet er bra og det er "business as usual" for ekteskapet deres.

Det er foreløpig ikke kjent om Symonds bok vil komme ut på norsk. Dersom boken blir en hit, er hun imidlertid ikke den første kvinnen som blir rik på grunn av et forhold til en gift kjendis.

Rebecca Loos (30) som i flere år har hevdet at fotballspilleren David Beckham var utro med henne, tjente blant annet flere millioner på å selge intervjuer og å delta i reality-serier på TV etter affæren.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: