Slik har du aldri sett «verdens mest sexy mann» før

Channing Tatum er «eyecandy» - bokstavelig talt.

GODIS: Den San Fransisco-baserte kunstneren Jason Mecier brukte over 50 timer på å portrettere Tatum som Magic Mike, i et kunstverk bestående utelukkende av godteri.  Foto: All Over Press
GODIS: Den San Fransisco-baserte kunstneren Jason Mecier brukte over 50 timer på å portrettere Tatum som Magic Mike, i et kunstverk bestående utelukkende av godteri. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor ble Channing Tatum (32) kåret til «verdens mest sexy mann» av det amerikanske magasinet People.

Han har ikke blitt mindre populær etter sin rolle som stripperen Magic Mike, i fjorårets kinosuksess med samme navn.

Som en hyllest til den vordende faren har den San Fransisco-baserte kunstneren Jason Mecier brukt over 50 timer på å portrettere Tatum som nettopp Magic Mike, i et kunstverk bestående utelukkende av godteri.

Hva man kan kalle ekte «eyecandy»!

Den kjekke danseren og skuespilleren ser frem til å bryne seg på en av sine livs viktigste roller i tiden fremover - nemlig papparollen - ettersom kona Jenna Dewan-Tatum (32) venter parets første barn sammen.

Men til People forteller 32-åringen at det er èn ting han ikke kan enda:

- Siden ingen rundt meg har fått barn enda har jeg aldri fått testet ut det å skifte bleie! Så, det kommer til å bli en veldig spennende og lærerik periode fremover - for jeg må jo få bleie-ferdighetene på plass før babyen kommer, forteller han til nettstedet.


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer