SPILTE OPP TIL FEST: Jørgen Festervoll tok imot Seher.nos utfordring, tok fram sitt beste - og underholdt publikummet på utestedet "Tre brødre" i Oslo. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SPILTE OPP TIL FEST: Jørgen Festervoll tok imot Seher.nos utfordring, tok fram sitt beste - og underholdt publikummet på utestedet "Tre brødre" i Oslo. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Slik har du aldri sett Ungkaren

Jørgen spilte opp til fest på et utested i Oslo. Se video!

Se hvordan årets ungkar klarte seg som musikkinnslag på et halvfullt "Tre brødre" i videovinduet nederst i saken!

SEHER.NO: To episoder av TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40" er unnagjort, og så langt har det kommet tydelig fram at årets ungkar, Jørgen Festervoll (30), er svært interessert i sang og musikk.

Men hvordan takler Asker-kjekkasen å spille og synge foran et totalt uvitende publikum midt i Oslo sentrum? Seher.no ga ham utfordringen!

Seher.no tok den sang- og pianoglade "Ungkaren" med til "Tre brødre" på Karl Johan. Der satte han seg ned bak pianoet, tok fram mikrofonen - og sang for full hals foran gjestene. Etterpå kom flere av dem bort for å gratulere Ungkaren med en svært imponerende opptreden.

- Jeg har tenkt å spille en sang som mange vet at jeg har spilt mye. Den heter "Jessie" av Joshua Kadison. Den betyr mye for meg, forteller en smånervøs Jørgen Festervoll til Seher.no i sekundene før det hele braker løs.

TVNorge-Ungkaren har spilt og sunget i mange år. Fra før av er det kjent at 30-åringen i 2002 prøvde seg i "Idol", men at det hele ikke gikk helt som planlagt - noe som førte til at han aldri kom videre fra audition.

- Det gikk veldig dårlig. Jeg hadde et håp om at det kanskje var min mulighet til å gjøre noe med musikk-karrieren, men dessverre syntes ikke dommerne at jeg var god nok, så jeg ble kastet ganske fort på dør, ler han.

Jørgen kaster seg i det - og noen minutter senere har han kommet seg gjennom "Jessie"-låta på imponerende vis. Så bra låt det, at flere av gjestene umiddelbart kommer bort for å gratulere ham med vel overstått. Felles for de alle er at de synes 30-åringen har en fantastisk stemme.

- Hvordan er det mulig at du ikke gikk videre i "Idol"?

- Jeg vet ikke. Kanskje det var låtvalget? Du vet, jeg valgte jo "Come on baby light my fire", som kanskje ikke traff helt blink da. Grunnen til at jeg valgte den sangen var at vi ikke hadde "Idol" i Norge da. Eller... Vi hadde ikke hatt det før. Og jeg valgte samme låt som han som vant i England. Jan Fredrik Karlsen syntes derimot ikke at jeg gjorde inntrykk i det hele tatt.

Skuffet, det ble han etter vrakingen. Samtidig understreker han at man må tåle den slags tilbakemeldinger som musiker.

- Det er klart, jeg hadde jo en drøm og et ønske om å komme meg videre musikkmessig. Jeg påberoper meg ikke retten til å si at jeg er en kjempesanger, men jeg har kanskje litt "entertainer" i meg - jeg liker å stå på en scene, foran en forsamling og underholde. Det er det som er min styrke. Jeg er jo ingen Kurt Nilsen.

- Drømmer du om en musikk-karriere ennå?

- Det er klart det, alltid! Men jeg tror kanskje det toget er gått, smiler Jørgen Festervoll til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdag klokka 21.30.

Har du et tips om årets "Ungkaren"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hvem av disse vil ha sex på TV?

Se Jørgen Festervoll synge på foran publikummet på "Tre brødre" her:

[obj:media:7644]