Slik har du aldri sett TV-stjernen før

Den britiske skuespilleren Dan Stevens overrasker i ny spenningsthriller.

SEXY SOLDAT: I «The Guest» viser Dan Stevens seg fra en ny og uvant side. Han spiller den amerikanske soldaten David Collins, som oppsøker Peterson-familien under påskudd av å ha kjent eldstesønnen i familien, som omkom i militærtjeneste i Irak. Her i en scene med Maika Monroe, som spiller Anna Peterson. Foto: Skjermdump, YouTube
SEXY SOLDAT: I «The Guest» viser Dan Stevens seg fra en ny og uvant side. Han spiller den amerikanske soldaten David Collins, som oppsøker Peterson-familien under påskudd av å ha kjent eldstesønnen i familien, som omkom i militærtjeneste i Irak. Her i en scene med Maika Monroe, som spiller Anna Peterson. Foto: Skjermdump, YouTube Vis mer

SEOGHØR.NO: Dan Stevens (31) sjarmerte en lang rekke TV-seere i rollen som den rettskafne og kjekke arvingen Matthew Crawley i den britiske dramaserien «Downton Abbey».

Etter å ha spilt inn suksesseriens tredje sesong, valgte Stevens imidlertid å friste lykken i USA. Nå er han aktuell i en fersk thriller, som har amerikansk kinopremiere 17. september.

Og i traileren til «The Guest», der Stevens spiller en amerikansk soldat hjemvendt fra Irak, viser skuespilleren frem en helt ny side.

Med en svært så veltrent overkropp, arr etter en skuddskade, et frekt smil og voldelig, uforutsigbar oppførsel, er kjekkasens rolle som David Collins milevis unna velkjente Matthew Crawley. Og etter alt å dømme var dét helt bevisst fra TV-stjernens side.

- Det er en del av ertingen med publikum. Du vet, 'åh, det er den vennlige unge mannen fra «Downton»!'. Bare se filmen, det er det jeg sier, forteller Dan Stevens hemmelighetsfullt om «The Guest» til Yahoo! Movies.

Etter at 31-åringen og tobarnsfaren forlot «Downton Abbey», har Stevens dessuten spilt i filmer som «The Fifth Estate» og «Summer in February». Han spiller dessuten Sir Lancelot i kommende «Night at the Museum: Secret of the Tomb», som var blant avdøde Robin Williams siste innspilte filmer.

Thrilleren «The Guest» har foreløpig ikke blitt satt opp i det norske kinoprogrammet, med nedenfor kan du selv se traileren til filmen:

GALANT: I «Downton Abbey» var Stevens sin rollefigur en slags «svigermors drøm». Her i en scene med Michelle Dockery, som spiller Lady Mary Crawley, i seriens 3. sesong. Foto: Stella Pictures
GALANT: I «Downton Abbey» var Stevens sin rollefigur en slags «svigermors drøm». Her i en scene med Michelle Dockery, som spiller Lady Mary Crawley, i seriens 3. sesong. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Modell med sjelden hudsykdom tar internett med storm