Slik har du aldri sett «True Blood»-stjernen før

For første gang på sju år kunne Anna Paquin gjøre akkurat som hun ville hos frisøren.

ENDELIG FERDIGE: Ektepar og «True Blood»-motspillere Stephen Moyer og Anna Paquin smilte strålende på premieren til den syvende og siste sesongen av suksesserien i Hollywood i midten av juni.  Foto: Stella Pictures
ENDELIG FERDIGE: Ektepar og «True Blood»-motspillere Stephen Moyer og Anna Paquin smilte strålende på premieren til den syvende og siste sesongen av suksesserien i Hollywood i midten av juni. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Farvel, Sookie Stackhouse!

Mon tro om det var dette «True Blood»-stjernen tenkte da hun bestemte seg for å kvitte seg med de blonde lokkene, som TV-seriens seere har kunnet beundre gjennom snart syv sesonger.

Paquin og resten av «True Blood»-ensemblet ble nylig ferdige med seriens aller siste sesong, som sendes nå i sommer. Helt siden 2008 har hun hatt blondt, langt hår i forbindelse med innspillingen av serien.

Onsdag kveld delte Anna Paquin (31) nemlig et ferskt bilde av seg selv på Instagram-profilen sin, der hun poserer med knall lilla hår - med blå og grønne striper.

TV-stjernens Instagram-følgere er fra seg av begeistring over forvandlingen, og kaller den nye frisyren «nydelig» og «imponerende».

Til bildet skrev tvillingmoren, som fyller 32 år neste torsdag, «gratulerer med dagen på forskudd til MEG». På Twitter-profilen sin omtaler TV-favoritten den nye frisyren som «havfruehår», og avslører at hun som tenåring drømte om å være en havfrue.Hollywoodstjernen er ikke den første kjendisen som motbeviser at pastell- eller knallfarget hår er forbeholdt tenåringer.

Det lavendelfargede håret til Kelly Osbourne (29) er blitt varemerket hennes, mens stjernedesigner Nicole Richie (32) nylig gikk fra lilla til metallisk blått hår. Popstjernen Kesha (27) har også prøvd ut ulike pastellfarger på håret, mens Katy Perry (29) er blitt notorisk for sine stadig skiftende hårfarger og frisyrer.

Den norske artisten og «Tigerstaden»-Carina Dahl (28) farget også nylig håret i en oppsiktsvekkende farge, nemlig rosa med et lite skjær av lilla.

- Dette er noe jeg har drømt om lenge. Jeg hadde bestilt time hos frisøren for lenge siden, og så fant jeg ut at nå passet det bra rett før sommeren, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ondsinnede rykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer