TRIO: Alexandra Joner, Adélen Rusillo Steen og Tone Damli gledet seg over å kle seg opp i 90-talls stil, før de skulle i ilden i «Allsang på Grensen» Foto: Morten Eik
TRIO: Alexandra Joner, Adélen Rusillo Steen og Tone Damli gledet seg over å kle seg opp i 90-talls stil, før de skulle i ilden i «Allsang på Grensen» Foto: Morten Eik Vis mer

Slik har du aldri sett Tone Damli før

- Det er en aldri så liten pikedrøm, sier den norske artisten om sin nye stil.

Publisert

SEOGHØR.NO: Tone Damli (28), Adelén Rusillo Steen (19) og Alexandra Joner (26) er tre av Norges mest populære kvinnelige artister.

Men da de onsdag stod sammen på scenen under innspillingen av TV 2-programmet «Allsang på Grensen» viste de frem nye sider av seg selv.

Den sexy trioen fremførte låter av Britney Spears og Spice Girls, noe antrekkene tydelig var inspirert av.

Ved Fredriksten Festning poserte de tre i 90 talls-inspirert miniskjørt, magetopp og hvite strømpeholdere.

BABY: Britney Spears i sin første hitsingle "Baby One More Time" i 1998.  Foto: Supplied by LMK Media/All Over P
BABY: Britney Spears i sin første hitsingle "Baby One More Time" i 1998. Foto: Supplied by LMK Media/All Over P Vis mer

Med hvite joggesko og fletter i håret, ligner de unektelig på Britney Spears i videoen til hennes gjennombruddslåt «...Baby One More Time».

Gruet seg til dansingen

sin blogg skriver Tone Damli at opptredenen bød på store utfordringer for henne.

«Og om eg har jobba fram til denne sendingen. Som di kanskje veit er det ikkje ofte eg har koreografi på scena mens eg syng, men denne gangen er det altså det. Dei to andre jentene er skolerte dansarar, meir eller mindre- Adelén med sin seier i Skal Vi Danse nylig og Alex… ja, ho er jo dansar», skriver hun.

Men det er liten tvil om at hun hadde gledet seg lenge.

«Og for meg er dette ein aldri så liten pikedrøm, vi skal nemlig  gjere Britney Spears og Spice Girls. Det er lov til å le litt, men DU så gøy!»

Elektrisk stemning på Allsang @marcusandmartinus

Et bilde publisert av Tone Damli Aaberge (@toneda)

Det joviale programmet fyller 10 år i år, og feiret med opptredener av Nico & Vinz, Angelina Jordan, Marcus & Martinus, Alexandra Joner, Adelén, Tone Damli og Kate Gulbrandsen.

Katrine Moholt er programleder med Carsten Skjelbreid, samt Øyvind Blunck og Åge Steen Nilsen som gjesteprogramledere.

Se videointervju med Tone Damli fra samme arrangement i fjor, under.

«Allsang på grensen» sendes på TV 2 torsdag klokken 19.30.

TRIO: Alexandra Joner, Adélen Rusillo Steen og Tone Damli gledet seg over å kle seg opp i 90-talls stil, før de skulle i ilden i «Allsang på Grensen» Foto: Morten Eik
TRIO: Alexandra Joner, Adélen Rusillo Steen og Tone Damli gledet seg over å kle seg opp i 90-talls stil, før de skulle i ilden i «Allsang på Grensen» Foto: Morten Eik Vis merLES OGSÅ: Tone advarer gravide mot overdreven soling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer