Slik har du aldri sett Therese Johaug

- Jeg fikk helt sjokk, innrømmer den norske skistjernen. Se video!

SEOGHØR.NO: Har du noen gang lurt på hvordan den norske skistjernen Therese Johaug (25) vil se ut når hun blir gammel? Her kommer svaret. Og som om ikke det er nok, får du også vite hvordan skikollegaen Martin Johnsrud Sundby (29) vil ta seg ut som «gammel og grå».

De to unge idrettstjernenen er nå nemlig en del av Drammen PapirEngros nye markedsføringskampanje, der de har latt seg sminke til å bli flere titalls år eldre enn de i virkeligheten er.

BLE GAMLE: Martin Johnsrud Sundby og Therese Johaug lot seg sminke, og var ganske ugjenkjennelige etter den lille «makeoveren». Foto: Blueprint media
BLE GAMLE: Martin Johnsrud Sundby og Therese Johaug lot seg sminke, og var ganske ugjenkjennelige etter den lille «makeoveren». Foto: Blueprint media Vis mer

Det endte i en tegneserielignende historie der Johaug og Sundby møter seg selv i fremtiden som spreke «oldinger» i aktiv tjeneste på hovedkontoret til bedriften.

PRYDER FRONTEN: Slik ser fronten på Norengros nye reklamebrosjyre ut.  Foto: Norengros
PRYDER FRONTEN: Slik ser fronten på Norengros nye reklamebrosjyre ut. Foto: Norengros Vis mer

– Jeg fikk helt sjokk, det så helt vilt ut - og helt ekte. Det var helt annerledes enn det jeg pleier å gjøre. Jeg gjør jo noen oppdrag i året, og der er det annen sminke som gjelder, sier den - i virkeligheten - 25 år gamle Johaug om seansen.

Videoen kan du se i videovinduet over. Salgs- og markedssjef i Norengros Drammen PapirEngros, Pål Claudi, er storfornøyd med resultatet av kampanjen, som du kan se her (ekstern lenk) - også av den drøyt tre minutter lange videosekvensen.

- I mange år har vi vært stolte sponsorer av Skilandslaget. Derfor var det naturlig å ha Therese og Martin i tankene når vi utviklet våre nye markedskampanje i samarbeid med Blueprint og Skyfritt Media, sier Claudi i en pressemelding.

LES OGSÅ: Therese Johaug ble OL-modell