Taylor Swift:

Slik har du aldri sett superstjerna

Ugjenkjennelig i ny video.

STORE FORANDRINGER: I den nye musikkvideoen til låta «The Man», er Taylor Swift transformert til en mann. Foto: Skjermdump
STORE FORANDRINGER: I den nye musikkvideoen til låta «The Man», er Taylor Swift transformert til en mann. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Den amerikanske sangstjerna Taylor Swift (30) står bak en rekke store hits som «Love Story», «22» og «Shake It Off». 30-åringen har gitt ut en rekke album og dessuten toppet den prestisjetunge Billboard-lista.

Popstjerna har opplevd stor suksess, og ble i fjor kåret til tiårets artist under American Music Awards, og tronet samtidig toppen av lista over best betalte kjendisene i landet.

Nylig slapp Swift musikkvideoen til låta «The Man», og som tittelen indikerer, er det en mann som sangen dreier seg om. Sangen er en del av Swifts syvende studioalbum, «Lover», som ble sluppet i august i fjor.

Det som imidlertid har vekket mest oppsikt med den nye musikkvideoen, er at Swift er utkledd som mann. Saken er omtalt av en rekke internasjonale medier, deriblant BBC.

Produsert selv

I videoen kan man se en sigarrøykende Taylor Swift ikledd dress og slips - mens hun sitter på T-banen og sprer beina som en mann.

I videoen er Swift nesten ikke til å kjenne igjen, og de lyse lokkene som vanligvis kjennetegner den berømte sangstjerna, er byttet ut med mørkt hår, armbåndsur og stresskoffert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer