SUPERPAR: Kim og Kanye er et av Hollywoods mektigste par og stiller ofte opp på den røde løperen sammen. Her er de under årets Grammy-utdeling. Foto: All Over Press
SUPERPAR: Kim og Kanye er et av Hollywoods mektigste par og stiller ofte opp på den røde løperen sammen. Her er de under årets Grammy-utdeling. Foto: All Over PressVis mer

Slik har du aldri sett superparet før

Kim Kardashian og Kanye West prøvde linser for å få isblå øyne – forskjellen er nok mer betydelig enn du tror!

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian West (34) er kjent for å være glad i å eksperimentere med både klær, sveis og sminke.

Reality-stjernen legger stadig ut bilder av seg selv med en ny look på sosiale medier (det var intet unntak da hun nylig klippet bob!) – og denne gangen var det øynene som sto for tur.

I forbindelse med Kanye Wests (37) fremføring av låten Wolves på TV-programmet« Saturday Night Live», instagrammet brunetten et bilde av seg selv og ektemannen med isblå linser. Det kan vel ikke være store forskjellen, tenker du kanskje? Da må du tenke om igjen!

I kommentarfeltet blir bildene både hyllet og slaktet. «Du ser ut som et romvesen, ikke en ulv...», skriver én. En annen mener at 34-åringen «aldri har vært vakrere».

Sjekk ut Kim og Kanyes blåøyde-look under:

I helgen har West-familien vært ivrige deltakere på New York Fashion Week, sammen med andre store stjerner som Justin Bieber (20), Sarah Jessica Parker (49) og Jay-Z (45).

LES OGSÅ: Se Kim kopiere supermodellen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.