Slik har du aldri sett Northugs kjæreste

Anders Myrvold visste nesten ingenting om Rachel Nordtømme.

HÅPLØST MORSOMT: - Det var veldig interessant. Vi måtte bare hoppe i det, og fikk oss en skikkelig god latter. Han godeste Erik kan jo synge, men vi andre var helt håpløse, sier Anders Myrvold om sangseansen, der blant annet Rachel Nordtømme måtte  Foto: TVNorge
HÅPLØST MORSOMT: - Det var veldig interessant. Vi måtte bare hoppe i det, og fikk oss en skikkelig god latter. Han godeste Erik kan jo synge, men vi andre var helt håpløse, sier Anders Myrvold om sangseansen, der blant annet Rachel Nordtømme måtte Foto: TVNorge Vis mer
Se video fra da Rachel Nordtømme måtte synge nederst i saken!

SEHER.NO: I TVNorge-programmet «4-stjerners middag» denne uka er det hockeyspiller Anders Myrvold (35), tidligere alpinstjerne Andrine Flemmen (36), Petter Northugs kjæreste Rachel Nordtømme (21) og Erik Mortvedt (27), kjent fra rapduoen Erik og Kriss, som skal varte hverandre opp over fire dager.

Mandag var det Andrine Flemmen som var i aksjon som vert. Tirsdag er det Anders Myrvold sin tur, og Frisk Asker-spilleren velger der å overraske alle med en aldri så liten sangkonkurranse på slutten av kvelden.

- Det var veldig interessant. Vi måtte bare hoppe i det, og fikk oss en skikkelig god latter. Han godeste Erik kan jo synge, men vi andre var helt håpløse, forteller Anders Myrvold til Seher.no.

Rachel Nordtømme må - på TV - med sin stemmeprakt i aksjon to ganger. Først må hun synge DeLillos-låta «Neste sommer», etterpå selveste Britney Spears med «Hit me baby». 

- Jeg hørte ikke så mye «jippi» da jeg sa til dem at vi skulle synge. Men det var moro, selv om de andre nok var litt skeptiske. Selv synes jeg at hele konseptet er morsomt, Andrine har jeg jo møtt før - men ellers går det jo på kryss og tvers i løpet av en middag som i utgangspunktet er ganske personlig, sier 35-åringen.

«4-stjerners middag» ble spilt inn for lenge siden - i november, før Rachel Nordtømme for alvor hadde fått et kjent navn i Norge. Myrvold innrømmer også at han visste lite om Petter Northugs kjæreste da de spiste fire deilige måltider sammen - over fire like deilige dager.

- Jeg visste at hun drev med friidrett og at hun var kjæreste med Northug. Men jeg visste ikke mye om henne nei.

- Snakket hun om Petter Northug i løpet av disse dagene?

- Nei, hun pratet ikke om Petter i det hele tatt, sier den erfarne hockeyspilleren til Seher.no.

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg prøver å holde vekta  

Se video fra da Rachel Nordtømme måtte synge her:[obj:media:9494]