KOMEDIE-DEBUTANT: Megan Fox prøvde seg lørdag som komiker i TV-programmet "Saturday Night Live". Her er hun sammen med en av de faste stjernene, Andy Samberg Foto: NBC
KOMEDIE-DEBUTANT: Megan Fox prøvde seg lørdag som komiker i TV-programmet "Saturday Night Live". Her er hun sammen med en av de faste stjernene, Andy Samberg Foto: NBCVis mer

Slik har du aldri sett Megan Fox

"Transformers"-stjernens "sex-tips" fikk publikum til å hyle av latter.

SEHER.NO: Skuespilleren Megan Fox har de siste ukene fått hard medfart i amerikanske medier, etter at ansatte på settet til "Transformers"-filmene beskylde henne for å være "dum som en stein".

Men lørdag slo 23-åringen tilbake og viste fram sitt humor-talent i det direktesendte TV-programmet "Saturday Night Live" i USA.

- Noen av dere kjenner meg kanskje fra filmer, noen kjenner meg kanskje fra TV, men flesteparten av dere kjenner meg nok fra nakenbilder på internett, noe som er rart siden jeg ikke husker å ha posert for noen, spøkte brunetten.

I en av sketsjene viste hun fram "alternative sextips" sammen med komikeren Kenan Thompson, noe som fikk salen til å brøle av latter.

Se Megans "sex-sketsj" på The Sun!

Kanskje bytter Megan fra action til komedieroller etter dette?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Slik forfører Megan gutta
Her kan du se promo-videoen til programmet: