Slik har du aldri sett Linni før!

Linni Meister kaster seg på den populære dansetrenden. Se video!

GANGNAM STYLE: Linni Meister og Calle Sterner har kastet seg på dansetrenden Gangnam Style, gjort populære av den koreanske rapperen PSY.  Foto: Fra videoen
GANGNAM STYLE: Linni Meister og Calle Sterner har kastet seg på dansetrenden Gangnam Style, gjort populære av den koreanske rapperen PSY. Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den sør-koreanske rapperen PSY har blitt en stjerne med sin morsomme video Gangnam Style, og den spesielle dansen går som en farsott verden over.   

Nå har selvsagt også «Skal vi danse»-deltagerne kastet seg på trenden, og fredag publiserte Linni Meister og hennes dansepartner Calle Sterner en video på «Skal vi danse»-bloggen sin der de prøver seg «Gangnam Style». 

Meister har dedikert videoen til sine trofaste lesere og de som stemmer på dem i dansekonkurransen.

- Vi tenkte at vi måtte gjøre noe for å takke de som stemmer på oss. Vi lagde den innimellom all treningen. Jeg prøvde dansen to ganger først, også var det bare å kjøre på. Videoen er så teit at den blir kul, sier Linni til Seoghør.no. 

Hun utelukker ikke at hun skal danse Gangnam Style både på byen og i «Skal vi danse». 

- Vi har snakket om å inkludere det i en dans i konkurransen, kanskje ikke i vals, men i noe annet. Jeg tror det hadde vært noe nytt for dommerne, spøker den vakre blondinen. 

Det er Linnis dansepartner Calle Sterner som har laget den morsomme videoen. 

Den populære modellen ble med i «Skal vi danse» da kunstner Marianne Aulie trakk seg kun to uker før premieren. Hun har ikke hatt like mye tid til å øve som de andre deltagerne, men har fått mye skryt fra de fire dommerne. 

- Kanskje fallhøyden blir større, men da må jeg trene hardere. Folk kan vente seg nye spennende ting, sier hun til Seoghør.no. 

26-åringen har også utelukket at hun vil fjerne silikoninnleggene slik Lene Alexandra gjorde i 2008. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har ikke merket at puppene hindrer meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer