Slik har du aldri sett Lindsay Lohan

Skuespilleren holder seg unna trøbbel etter opphold på rehab.

SEOGHØR.NO: I sommer la Lindsay Lohan (27) seg nok en gang lagt inn til avrusning. Skuespilleren har innrømmet at hun i mange år var avhengig av både piller og alkohol for å takle hverdagen, og oppholdet på rehab ble av mange sett på som et siste desperat forsøk.

FENGSELSBILDET: Slik ser fengslingsbildet av Lindsay Lohan ut, som ble tatt da hun kom til fengselet tirsdag. Foto: All Over Press
FENGSELSBILDET: Slik ser fengslingsbildet av Lindsay Lohan ut, som ble tatt da hun kom til fengselet tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer

- Alkohol ledet til andre ting for meg. Jeg prøvde kokain med alkohol. Men jeg har ikke brukt det mer enn 10 eller 15 ganger, sa Lindsay da hun ble intervjuet av Oprah Winfrey.

Heldigvis ser det ut til at den unge skuespilleren holder seg unna fristelser og har vært nærmest fraværende i rampelyset den siste tiden. Denne uken ble hun fotografert på sykkeltur i New York sammen med moren Dina. Lindsay var sporty antrukket i treningstights og jakke, og holdt varmen med en sort lue. Hun skjule øynene bak mørke pilotbriller.

Lindsays mor ble nylig arrestert for fyllekjøring, men nå ser mor og datter ut til å ha et ønske om å forbedre seg og nøt den vakre høstdagen på to hjul i meteropolen.

SPORTY: Det var en mer sporty og frisk stjerne som tok en sykkeltur i New York med moren Dina. Foto: FameFlynet
SPORTY: Det var en mer sporty og frisk stjerne som tok en sykkeltur i New York med moren Dina. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ: Her viser hun sitt nye smil

Lindsay Lohan forelsket seg på rehab:

 

 

Tvunget til terapi etter rehab:

 

 

Frykter for Lindsays liv: