Slik har du aldri sett Kristian Valen før

Se Valens elleville parodi av den kjente Whitesnake-låta «Is This Love».

SEOGHØR.NO: Kristian Valen (39) har gjort suksess med sine morsomme parodier av norske kjendiser, men nå beviser han at han også har taket på utenlandske musikkstjerner.

I tirsdagens episode av TV Norge- programmet «Kanal Valen» kan du se ham som berømte David Coverdale i Whitesnake.

Med brask og bram fremfører han den kjente låta «Is This Love».

- David Coverdale i Whitesnake var alltid en sikker vinner når du hadde damer i bilen da jeg vokste opp. Det var i hvert fall det alle andre sa. Kanskje jeg hadde feil bil og feil anlegg, siden det aldri ble noe på meg! forteller Kristian Valen lattermildt til Seoghør.no

80-TALLS IKON: Slik så David Coverdale i Whitesnake ut på 80-tallet.
80-TALLS IKON: Slik så David Coverdale i Whitesnake ut på 80-tallet. Vis mer

Men i voksen alder opplevde Valen at begeistringen fra den kvinnelige Whitesnake-fansen var større - i det minste en liten stund.

- Jeg husker første gang jeg sang David Coverdale, det var på ettårs-minnemarkeringen for Michael Jackson i L.A. Det var såpass mye røyk på scenen at folk ikke så meg, men de hørte jeg sang åpningslinja og da startet damene å hyle fordi de trodde det var orginalen. Hylingen fortsatte til lyset kom på, og de så det bare var meg. Hadde jeg visst det var sånn det funket, så hadde jeg også latt håret gro og hatt puddelhår, minnes Valen videre.

I juni avslørte komikeren til Seoghør.no, at programmet kanskje blir hans siste prosjekt i Norge.

- Jeg hadde egentlig ikke tenkt på noe ny Tv-serie, men så traff jeg sjefen for SBS Discovery i USA. Så kom det på bordet at jeg kunne få totalt frie tøyler igjen, og da kunne jeg ikke si nei. Men dette kan bli mitt siste humorprogram på norsk TV.

Se orginalen under!

- Betyr det at du vurderer å pensjonere deg?

- Nei men jeg har fått tilbud jeg ikke kan si nei til, og hvis alt går etter planen så kan dette være det siste jeg gjør på TV på en stund. Jeg vil ikke begynne å repetere meg selv heller, sa Valen til Seoghør.no dengang. 

«Kanal Valen» ser du på TVNorge onsdager kl. 21.

LES OGSÅ: - Kan bli det siste jeg gjør i Norge