<strong>GJØR COMEBACK:</strong> Finn Schjøll, Jenny Jenssen og Svein Østvik er tre av kjendisene som lørdag gjør et helt spesielt comeback i «Skal vi danse». FOTO: Tor Lindseth/Se og Hør.
GJØR COMEBACK: Finn Schjøll, Jenny Jenssen og Svein Østvik er tre av kjendisene som lørdag gjør et helt spesielt comeback i «Skal vi danse». FOTO: Tor Lindseth/Se og Hør. Vis mer

«Skal vi danse»:

Slik har du aldri sett kjendisene før

De tidligere «Skal vi danse»-profilene overrasket i TV-studio.

Publisert

(Seoghør.no): Lørdag er det duket for en dansesending helt utenom det vanlig fra TV 2s studio i Nydalen. Ni tidligere «Skal vi danse»-profiler gjør nemlig comeback på parketten, sammen med årets deltagere. Og skal vi dømme ut i fra kostymene, er det virkelig duket for show lørdag kveld.

Spiller zombie

Blomsterdekoratør og TV-profil Finn Schjøll (69) var ikke til å kjenne igjen, med håret til alle kanter og «blod» dryppende fra munnviken. Finn gir nemlig alt i rollen som zombie, i en «Thriller»-inspirert dans sammen med Chengiz Al (20).

Artist Jenny Jenssen (53) vekket også oppsikt i musefletter og paljett-korsett. Hun danser cha cha cha inspirert av landeplagen «Gangnam Style», sammen med blogger Marna Haugen Burøe (36).

Sexy politikvinne

Fjorårets dansevinner Eilev Bjerkerud (28) gjør også comeback på parketten. Denne gangen sammen med «Idol»-vinner Jorun Stiansen (33). Programleder Katarina Flatland (28) var svært hot som politikvinne denne kvelden. Hun danser sammen med hockey-proff Erik Follestad (28).

Deres dans er inspirert av «YMCA». Katarina kom på fjerdeplass da hun deltok i «Skal vi danse» i 2015.

- Det danses og svettes mye, kunne hun melde på Instagram.

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35) havnet på andreplass i konkurransen for to år siden, og er lykkelig over å være tilbake.

- Det er veldig deilig. Jeg synes til og med det er litt feil å ikke være med lenger, sier Stian til Se og Hør.

ØDELA VEGGEN: Cengiz Al skulle trikse litt på «Skal vi danse»-trening, men det gikk ikke helt etter planen. Det resulterte i stedet med et stort hull i veggen. Au, da! Video: TV 2, Seoghør.no Vis mer

Han skal danse samba til «Ketchup Song» med Trude Drevland (70).

- Trude er helt rå og veldig sporty, skryter han.

- Gleder meg sykt

«Hotel Cæsar»-skuespiller Kim-Daniel Sannes (31) tok andreplassen i konkurransen for fire år siden, og danser lørdag kveld med bakeblogger Ida Gran-Jansen (29).

GOD STEMNING: Skal vi danse-deltager Grunde Myhrer skryter av konkurrent Trude Drevlands hofter på dansegulvet. Video: Julie Solberg. Vis mer

«Charterfeber»-stjerne Svein Østvik (56) er tilbake på parketten, åtte år etter at han svingte seg sist. Han danser til Madonnas «Vogue» med stylist Erlend Elias (34). I tillegg gjør også Linni Meister (31) og Susann Goksør Bjerkrheim (47) comeback i dansesalen.

- Gleder meg sykt mye til å danse med Grunde, skriver Linni på Instagram.

LES OGSÅ: Danse-Ida lar seg ikke stoppe av smertene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer