Slik har du aldri sett Idol-Kirsti før!

Den tidligere Idol-finalisten har laget låt til TV3s nye sjekkeprogram. Se den frekke videoen her!

SEOGHØR.NO: Kirsti Sørlie Hansen fikk i 2011 mye oppmerksomhet da hun kapret 5.plassen i finalerunden til TV 2-programmet «Idol».

På Idol-scenen fikk hun mye ros for sine tolkinger musikal, men nå viser hun seg fra en ny side - som dance-artist.

Ny stil
Hansen nølte nemlig ikke med å takke ja, da hun fikk tilbud om å spille inn tittellåten til TV3s nye sjekkeprogram «Kjærlighetsredet». Låten er laget av selskapet Krypton.

- Det er en annen stil, men jeg er en veldig allsidig artist, og er på jakt etter hva som er min stil. Derfor jeg interessert i å prøve ut forskjellige stilarter.

- Og jeg var ute etter å få gitt ut en singel som var fresh og overrasket og det føler jeg at denne låta gjør, sier hun til Seoghør.no.

Kjente deltagere

I «Kjærlighetsredet» kjemper fire menn eller kvinner om gunsten til en sjekker av det motsatte kjønn, mens de bor i solfylte omgivelser i spanske Marbella.

Seoghør.no har tidligere avslørt tidligere «Paradise Hotel»-deltager Magne Robberstad og tidligere «Hotel Syden»-deltager Magrete Løvbrekke er blant de single som søker etter lykken.

I videoen - som er laget av TV3 - vises det flere lettkledde deltagere og hete scener - noe som tyder på at mange av dem har funnet tonen.

Har gitt mersmak
Kirsti Sørlie Hansen sier erfaringen som dance-artist har gitt mersmak.

- Det er en partylåt og den er catchy, noe som vil appellere til et yngre publikum.

- Dette kan føre videre til andre ting. Jeg holder på med en oppfølger, sier hun til Seoghør.no.

«Kjærlighetsredet» har premiere på TV3 i oktober.


LES OGSÅ: Leter etter kjæreste på TV3