MISSE-MARIA: - Jeg er jo fra en liten by, og der tror jeg nok de husker at jeg deltok. Ellers er det nok sikkert noen bransjefolk andre steder i landet som gjenkjenner meg, forteller Maria Beate Hitsøy (til høyre), som ble nummer to i Miss Norway i 1994 Foto: Privat
MISSE-MARIA: - Jeg er jo fra en liten by, og der tror jeg nok de husker at jeg deltok. Ellers er det nok sikkert noen bransjefolk andre steder i landet som gjenkjenner meg, forteller Maria Beate Hitsøy (til høyre), som ble nummer to i Miss Norway i 1994 Foto: PrivatVis mer

Slik har du aldri sett henne

"Ungkaren"-skjønnhetens ukjente fortid. Se bildene!

OSLO/SØR-AFRIKA (SEHER.NO): I øyeblikket jakter hun kjæreste i TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Men dette er ikke første gang at Maria Beate Hitsøy (40) er i medienes søkelys.

I 1994 ble nemlig skjønnheten nummer to i "Model of the year", som er en konkurranse under Miss Norway-konseptet. Dette førte til at 40-åringen fikk representere Norge i tre internasjonale konkurranser, alle med stort hell!

- Det var kjempegøy! sier hun fornøyd til Seher.no.

Suksessen i Miss Norway ga henne altså muligheten til å konkurrere i tre internasjonale skjønnhetskonkurranser. Og "Ungkaren"-deltageren hoppet rett ut i det - i Miss Europe, Miss Maja International og Miss Scandinavia. I de to første havnet hun blant de ti beste, mens Miss Scandinavia ga en svært imponerende tredjeplass.

Selv innrømmer Maria, som opprinnelig kommer fra Haugesund, at hun var - i hvert fall bitte litt - kjendis på den tiden.

- Jeg er jo fra en liten by, og der tror jeg nok de husker at jeg deltok. Ellers er det nok sikkert noen bransjefolk andre steder i landet som gjenkjenner meg, forteller hun.

Miss Norway var aldri noe stort mål for Hitsøy, som på den tiden nettopp hadde startet sin egen frisørsalong.

- Det var ikke et stort mål for meg, nei. Det hele var vel egentlig litt tilfeldig, faktisk var det slik at jeg meldte meg på for å "dra med meg andre" til å gjøre det samme.

Etterpå fikk 40-åringen flere modelljobber, blant annet i Oslo og København, som en konsekvens av det hun nettopp hadde vært med på.

- Jeg jobbet på motemessa i Oslo, og prøvde å nå høyt når jeg først hadde kommet så langt. Jeg gikk mange visninger, forteller Maria, som også fikk en egen pris etter deltagelsen i Miss Scandinavia.

- Pressen mente jeg burde vunnet. Derfor ble jeg tildelt prisen for "Miss Press", humrer hun.

Men nå er det altså Ungkaren Jørgen Festervoll som gjelder. Og Maria er full av godord om den jenteglade Asker-kjekkasen.

- Jørgen er kjempekjekk! Utseendemessig er han jo som en gresk gud. I tillegg er han en gentleman, som er lett å falle for, sier hun til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs 40" sendes på TVNorge torsdag 5. mars klokka 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er årets TV-ungkar