Slik har du aldri sett henne før

I dag er den lille jenta en av verdens mest berømte TV-stjerner.

BARNESTJERNE: Slik så «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker ut som liten jente. Skuespilleren viste selv fram sine gamle bider i et intervju med ABC. Foto: All Over Press
BARNESTJERNE: Slik så «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker ut som liten jente. Skuespilleren viste selv fram sine gamle bider i et intervju med ABC. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Sarah Jessica Parker (46) har gjennom TV-serien «Sex og singelliv» blitt en av verdens mest populære TV-stjerner.

Men da Parker i et intervju med TV-kanalen ABC viste frem gamle barndomsbilder av seg selv, måtte TV-seerne klype seg to ganger i armen.

Det var nemlig lite som minnet om den glamorøse stilen 46-åringen er kjent for i dag.

Til ABC sier Sarah at hun allerede som liten jente hadde interesse for skuespill, og 12 år gammel spilte hun hovedrollen i musikalen «Annie».

- Jeg var ikke spesielt god til å synge. Men det jeg manglet i styrke, tok jeg igjen på å være følsom, sier hun til TV-kanalen ifølge avisen Daily Mail.


Sarah Jessica Parker har selv sønnen James (9) og tvillingdøtrene Marion og Tabitha (2) med skuespilleren Matthew Broderick (49).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det kunne ikke gått verre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer