Slik har du aldri sett henne før

Se så sexy eks-politikeren ble etter en runde hos Jan Thomas!

FØR OG ETTER: Tidligere Stortingspolitiker og Senterpari-leder Åslaug Haga får makeover i torsdagens finale-episode av «Happy Day».  Foto: TV 2
FØR OG ETTER: Tidligere Stortingspolitiker og Senterpari-leder Åslaug Haga får makeover i torsdagens finale-episode av «Happy Day». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:   Torsdag er det duket for den aller siste episoden av årets sesong av «Happy Day» på TV 2. Og det er ingen hvilken som helst person kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) får æren av å style i kveldens episode.

I løpet av de 23 tidligere sendte programmene, har 43-åringen forandret stilen til store navn som Solveig Kloppen, Kim Kolstad, Christer Falck, Anne Marie Ottersen, Henriette Steenstrup og Kristin Skogheim, og torsdag er det tidligere Stortingspolitiker og Senterparti-leder Åslaug Haga (51) som skal «i ilden».

Haga, som trakk seg ut av politikken i 2008, synes nemlig ikke så mye om det å ha passert 50 år, og ønsker å få en litt yngre og kulere «look».

- Jeg har fylt 50, noe som jeg i utgangspunktet ikke synes er ålreit i det hele tatt. Men jeg har bestemt meg for at heretter skal jeg bare la forfengeligheten råde, og så vet jeg at Jan Thomas er veldig flink. Så han er en av få jeg ville tørre å gå til for å bli styla, sier Haga rett før hun entrer studioet på Frogner.

Det er særlig det lyse, strie håret 51-åringen, som nå jobber innen næringslivet og er i ferd med å skrive sin andre roman, ønsker å få fikset på.

Se klippet nederst i saken!

Og på spørsmål fra Jan Thomas om hva hun har gjort for å få håret så lyst og stritt, blir Haga litt småflau.

- Det er litt småpinlig. Det er dårlig tid, inn i dusjen. Jeg tenker «dette ser forferdelig ut, hva gjør jeg?». Da ble blond-spray løsningen, med føningen på hundre, humrer eks-politikeren.

Dermed bærer det rett til stylingstolen. Og mens Jan Thomas klipper, forteller en åpenhjertig Haga om hvorfor hun valgte å forlate politikken for to år siden.

- Jeg kom til det stadiet hvor jeg hadde et intenst behov for å gjøre andre ting enn bare politikk. Derfor bestemte jeg meg for å gå ut av politikken. Så nå lever jeg mye mer det livet jeg ønsket meg, og samtidig har jeg tid til å styre med ting som vanlige folk driver med, som oppvask, smiler hun.

51-åringen innrømmer også at det ikke ble så mye tid til å pleie utseendet mens hun jobbet på Stortinget.

- Når man jobber 24 timer i døgnet, så blir det ikke så mye tid til det, nei, smiler hun.

Etter en intens makeoverrunde med styling, klipping og sminking, er det en nærmest ugjenkjennelig Haga som møter «sitt nye jeg» i speilet.

Iført stilsikker topp, lekre øredobber og med mørk, kortklippet sveis ser 51-åringen nesten ti år yngre ut, og formerlig oser kvinnelighet og eleganse.

Og på det store smilet hun gir Jan Thomas, er det tydelig at eks-politikeren er fornøyd med sin nye look.

Siste episde av «Happy Day» sendes på TV 2 torsdag kl. 19.00! Den andre sesongen av programmet vises på TV 2 fra januar 2011.

Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Den er ikke kort nok

Se klipp fra Åslaug Hagas makeover nedenfor:


[obj:media:9123]