Jakob Oftebro:

Slik har du aldri sett ham

Jakob Oftebro spiller narkokonge i ny TV 2-serie.

«FREDDY HÆLVETTE»: Jakob Oftebro inntar rollen som narkokongen «Freddy Hælvette» i ny TV 2-serie. Foto: Einar Film Drama
«FREDDY HÆLVETTE»: Jakob Oftebro inntar rollen som narkokongen «Freddy Hælvette» i ny TV 2-serie. Foto: Einar Film Drama Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jakob Oftebro (36) er nesten ugjenkjennelig i sin nye TV-rolle. 36-åringen skal spille i den nye TV 2-serien «Kids in crime», og har fått rolle som narkokonge.

Serien skildrer Sarpsborgs tøffe ungdomsmiljø tilbake i 2001, og handlingen er basert på filmskaperens egne opplevelser.

- For hovedkarakteren Tommy har jeg tatt utgangspunkt i meg selv. På grunn av en skade måtte jeg gi meg med snowboard og skateboard. Det var mye av grunnen til at jeg søkte spenning i rus og kriminalitet, forteller serieskaper Kenneth Karlstad i en pressemelding.

Seerne følger 17 år gamle Tommy, som på grunn av en skade må se bort fra en karriere som profesjonell fotballspiller. Dette leder ham tilbake til sin gamle barndomskamerat Pål, som ganske tidlig havnet inn i et miljø omgitt av vold og rus.

Via Pål blir Tommy introdusert for Freddy Hælvette, Sarpsborgs narkokonge, og blir dratt inn i en verden hvor dop, penger og kriminalitet rår. Når Tommy blir kjent med Monica, Freddys eks-kjæreste, må han velge mellom vennskap og business.

- Historien handler i stor grad om behovet for å være noen. Vi i den gamle gjengen vår hausset hverandre opp, til å dra det lengre og lengre. Det var tøft å gi faen, å være grenseløs. Enkelte i min gamle vennegjeng lever fortsatt det livet, noen er døde, mens andre, inkludert meg selv, har klart seg bra, avslutter serieskaperen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer