Jakob Oftebro:

Slik har du aldri sett ham

Jakob Oftebro spiller narkokonge i ny TV 2-serie.

«FREDDY HÆLVETTE»: Jakob Oftebro inntar rollen som narkokongen «Freddy Hælvette» i ny TV 2-serie. Foto: Einar Film Drama
«FREDDY HÆLVETTE»: Jakob Oftebro inntar rollen som narkokongen «Freddy Hælvette» i ny TV 2-serie. Foto: Einar Film Drama Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jakob Oftebro (36) er nesten ugjenkjennelig i sin nye TV-rolle. 36-åringen skal spille i den nye TV 2-serien «Kids in crime», og har fått rolle som narkokonge.

Serien skildrer Sarpsborgs tøffe ungdomsmiljø tilbake i 2001, og handlingen er basert på filmskaperens egne opplevelser.

- For hovedkarakteren Tommy har jeg tatt utgangspunkt i meg selv. På grunn av en skade måtte jeg gi meg med snowboard og skateboard. Det var mye av grunnen til at jeg søkte spenning i rus og kriminalitet, forteller serieskaper Kenneth Karlstad i en pressemelding.

TOTALFORVANDLING: En sivil Oftebro har ikke mye til felles med utseendet til serie-karakteren Freddy Hælvette. Her er skuespilleren avbildet under ROBERT-priserne i København tidligere i år. Oftebro vant prisen for Årets mannlige birolle. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
TOTALFORVANDLING: En sivil Oftebro har ikke mye til felles med utseendet til serie-karakteren Freddy Hælvette. Her er skuespilleren avbildet under ROBERT-priserne i København tidligere i år. Oftebro vant prisen for Årets mannlige birolle. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix Vis mer

Seerne følger 17 år gamle Tommy, som på grunn av en skade må se bort fra en karriere som profesjonell fotballspiller. Dette leder ham tilbake til sin gamle barndomskamerat Pål, som ganske tidlig havnet inn i et miljø omgitt av vold og rus.

Via Pål blir Tommy introdusert for Freddy Hælvette, Sarpsborgs narkokonge, og blir dratt inn i en verden hvor dop, penger og kriminalitet rår. Når Tommy blir kjent med Monica, Freddys eks-kjæreste, må han velge mellom vennskap og business.

«MONICA» OG «FREDDY»: Lea Myren og Jakob Oftebro i rollene som eks-kjærestene Monica og Freddy Hælvette.
«MONICA» OG «FREDDY»: Lea Myren og Jakob Oftebro i rollene som eks-kjærestene Monica og Freddy Hælvette. Vis mer

- Historien handler i stor grad om behovet for å være noen. Vi i den gamle gjengen vår hausset hverandre opp, til å dra det lengre og lengre. Det var tøft å gi faen, å være grenseløs. Enkelte i min gamle vennegjeng lever fortsatt det livet, noen er døde, mens andre, inkludert meg selv, har klart seg bra, avslutter serieskaperen.

I tillegg til Oftebro finner vi Kristian Repshus i hovedrollen som Tommy, Lea Myren som Freddy Hælvettes kjæreste Monica, og Martin Øvrevik som Pål.

LØRENSKOG-SAKEN BLIR SERIE: 14. september er det premiere på Netflix-serien «Forsvinningen», som tar for seg forsvinningen av Anne Elisabeth Hagen i 2018. Video: Netflix Vis mer

Serien får premiere på TV 2 Play og TV 2, men dato er foreløpig ikke kjent.

«Kids in Crime» er produsert av Einar Film Drama, og produsenter er Pål Kruke Kristiansen, Brede Hovland og Teodor Sven Bø. Serieskaper er Kenneth Karlstad. Manus er skrevet av Kenneth Karlstad og Audun Fagervold Hansen.

LES OGSÅ: - Vil fryse ned eggene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer