DEBUTERER: Bjarte Hjelmeland debuterer i full drag i showet Musicalgalla. Foto: Fredrik Arff
DEBUTERER: Bjarte Hjelmeland debuterer i full drag i showet Musicalgalla. Foto: Fredrik ArffVis mer

Slik har du aldri sett ham

- Det å komme seg i kjole og pupper er en halv dags jobb for en voksen mann.

SEHER.NO: I kveldens forestilling av showet «Musicalgalla» vil man blant annet få se teatersjef og skuespiller Bjarte Hjelmeland (40) fremføre et nummer fra høstens store musikaloppsetning ved Den Nationale Scene i Bergen, «La Cage Aux Folles». Det skal han gjøre utkledt som kvinne.

- Ja, jeg gleder meg. Det er et rørende og selverkjennende nummer. Det å komme seg i kjole og pupper er en halv dags jobb for en voksen mann, men jeg har fått god hjelp fra stylister til å se flott ut, sier Bjarte Hjelmeland til Seher.no.

Hjelmeland håper han med å gjøre nummeret i Oslo, skal få østlendingene over fjellet til Bergen for å se forestillingen til høsten.

- Bjarte Hjelmeland introduserer nå som første teatersjef, begrepet drag til Bergenspublikummet. Dette er landets mest konservative teater, og Bjarte skal fremføre homoslageren «I Am What I Am». Nå kan publikum forvente Bjarte, som kveldens store diva i den mest glitrende kjolen og høye hæler, sier produsent Mads Rogde til Seher.no.


Showet har vist seg å bli en såpass stor suksess, at produsentene har bestemt seg for å legge ut ekstrabilletter til kveldens forestilling på Chat Noir.

- Dette har blitt en så stor suksess at vi har blitt nødt til å legge ut flere billetter. I utgangspunktet skulle vi ikke åpne balkongen, men nå gjør vi det likevel, sier Rogde.

I tillegg til Hjelmelands opptreden, skal Heine Totland vise frem noen smakebiter fra høstens «Buddy Holly»-oppsetning.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor slutter han som teatersjef