Slik har du aldri sett ham

- Jeg liker bedre å sykle enn å vise meg fram på denne måten, sier Edvald Boasson Hagen.

I MOODS-TØY: De fleste er nok mer vant til å se Edvald Boasson Hagen i sykkeldrakt fremfor det han hadde på seg under lanseringen av OL-kolleksjonen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
I MOODS-TØY: De fleste er nok mer vant til å se Edvald Boasson Hagen i sykkeldrakt fremfor det han hadde på seg under lanseringen av OL-kolleksjonen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag ettermiddag ble årets OL-kolleksjon lansert på Ullevaal Stadion i Oslo. Til årets sommer-OL i London har Olympiatoppen fått med seg Phenix og Moods of Norway på laget for å lage klærne utøverne skal bruke under sommerlekene.

Blant modellene som viste fram kolleksjonen var sykkelproffen Edvald Boasson Hagen (25). Team Sky-utøveren var tirsdag en av 34 utøvere som ble tatt ut til OL og Paralympics. Boasson Hagen fortalte at han er mer komfortabel på sykkelsetet enn på catwalken.

- Det var greit, dette. Det er ikke det jeg pleier å gjøre, jeg liker bedre å sykle. Men det er mye bra klær, og gøy med norsk design fra Moods of Norway, så det blir bra, sier han til Seoghør.no.


I tillegg til OL i London skal sykkelstjernen delta i årets Tour de France. Men for toppidrettsutøveren vil et OL-gull være større enn en etappeseier i Tour de France.

- OL-gull er større enn en etappeseier i «touren», det er jo bare OL hvert fjerde år, sier han.

Og Boasson Hagen er klar på sommerens målsetting.

- Målet er etappeseier i Tour de France og å gjøre det bra i OL, sier han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjempedeilig med egen leilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer