<strong>GULLJENTE:</strong> Slik poserte Anna Nicole Smith i reklamen for spillnettstedet Goldenpalace.com, som aldri har sett dagens lys før nå. Foto: All Over Press
GULLJENTE: Slik poserte Anna Nicole Smith i reklamen for spillnettstedet Goldenpalace.com, som aldri har sett dagens lys før nå. Foto: All Over Press Vis mer

Slik har du aldri sett gravide Anna Nicole før

De tidligere upubliserte bildene av den gravide Anna Nicole Smith ble stoppet etter tragediene. Nå er de frigitt etter 5 år.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den barmfagre modellen og skuespilleren Anna Nicole Smith var midtpunktet for den ene skandalen etter den andre helt til hun døde av en overdose på Bahamas i 2007, 40 år gammel.

Men også etter sin død fortsetter Smith å sjokkere både familie og fans.

Nye bilder som har dukket opp, viser at modellen kort tid før sin død, poserte naken og malt i gull i en reklame for spillnettstedet Goldenpalace.com.

Smith - som var høygravid med sin nå fem år gamle datter Danielynn da bildene ble tatt - poserer både stående og liggende i reklamen som aldri så dagens lys.

Kun tre dager etter at Danielynn ble født sjuende septemer 2006, døde Anna Nicoles sønn Daniel inne på hennes sykehusrom, etter å ha inntatt en stor mengde forskjellige reseptbelagte medisiner.

Etter den dramatiske episoden ble Anna Nicoles helse stadig verre, fram til hennes død i februar året etter.

- Vi følte at samarbeidet ville være til fordel for både oss og henne. Men de tragiske hendelsene som fulgte i kjølvannet av fotoshooten, viste seg å bli for mye for henne.


- Av respekt for henne og hennes familie, ble reklamekampanjen lagt på hylla etter hennes død, sier en talsmann for nettstedet til Daily Mail.

Talsmannen hevder at firmaet har gitt ut bildene nå, fordi de vil hedre minnet til den avdøde blondinen.

Nettstedet har også opprettet en egen spillmaskin til ære for Anna Nicole.

- Anna Nicole ville gjøre noe som var spontant og minneverdig, akkurat som hun selv var.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hun hadde ikke fått en krone

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer