IVRIG: Lena Dunham ble ivrig da hun hørte en låt med hennes eget navn. Taylor Swift filmet og la ut videoen på Instagram.  Foto: Instagram
IVRIG: Lena Dunham ble ivrig da hun hørte en låt med hennes eget navn. Taylor Swift filmet og la ut videoen på Instagram. Foto: InstagramVis mer

Slik har du aldri sett «Girls»-stjernen før

Lena Dunham ble avslørt av Taylor Swift.

SEOGHØR.NO: Taylor Swift (24) har gjort stor suksess med sitt nyeste album ,«1989». En av hennes største fans er venninnen Lena Dunham (28), som hun tilbringer mye tid med.

«Girls»-forfatteren er kjent for å være svært uhøytidelig, og er ikke redd for å dumme seg ut.

Nylig la Taylor ut en video av venninnen, hvor hun danser ivrig etter en låt med hennes eget navn.

- Her er det som skjer når Lena og jeg fant ut at det var en rap-sang som heter 'Lena Dunham', skrev Taylor under videoen hun la ut på Instagram.

This was what happened when Lena and I found out that there is a rap song called 'Lena Dunham'. @lenadunham

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Låta heter «Lena Dunham», noe som falt veldig i smak hos den talentfulle skuespilleren, som ikke var redd for å vise sine danseferdigheter. I en avslappet genser, joggebukse og minimalt med sminke, ristet skuespilleren løs. 

Den populære artisten er god venninne med flere i musikkbransjen. Menn har hun imidlertid ikke tid til.

Kuttet ut menn

I september sa hun at hun hadde kuttet ut menn helt.

I et intervju med bladet Rolling Stone, og fortalte hun at grunnen til at hun har kuttet ut flørtingen, er fordi hun er lei av at komikere fleiper om privatlivet hennes.

DIGGER: Lena Dunham og Taylor Swift er gode venner.  Foto: Instagram
DIGGER: Lena Dunham og Taylor Swift er gode venner. Foto: Instagram Vis mer

- Jeg føler det er blitt en greie å følge med på mitt dating-liv. Og jeg er ikke komfortabel med å stille med den typen underholdning lenger. Jeg liker ikke å se bildegallerier med menn jeg angivelig har datet. Jeg liker ikke å gi komikere muligheten til å komme med vitser om meg på prisutdelinger, sa hun ifølge Contactmusic.com.

Ifølge nettstedet sier Swift at hun ikke har datet siden det ble slutt med One Direction-stjernen Harry Styles tidlig i fjor.

LES OGSÅ: - Har ikke datet på et år