ARBEIDSJERN: Victoria Beckham er ikke redd for å ta i et tak når lokalene til hennes nye butikk pusses opp i London.  Foto: Twitter / Victoria Beckham
ARBEIDSJERN: Victoria Beckham er ikke redd for å ta i et tak når lokalene til hennes nye butikk pusses opp i London. Foto: Twitter / Victoria BeckhamVis mer

Slik har du aldri sett fru Beckham

- Nå elsker jeg virkelig denne vesten!

SEOGHØR.NO: Designer Victoria Beckham (40) er kjent for å stråle i elegante antrekk og trippe rundt på skyhøye hæler, men når det virkelig gjelder kan også «fru Beckham» brette opp ermene og ta i et tak.

Fredag denne uken var firebarnsmoren i full sving under oppussingen av den nye «Victoria Beckham»-butikken i London, og la ut flere bilder av seg selv og kollegene iført byggehjelm og signalgule vester på sosiale medier.

«Harde hatter og vester! Arkitektmøte på Victoria Beckham i Dover St, London x VB (Nå elsker jeg virkelig denne vesten!)», skriver hun til ett av bildene.

På et annet bilde hun har delt med følgerne sine ser man at det tidligere Spice Girls-medlemmet har byttet ut stilettene med et par ballerinasko:

Etter at Victoria la sangkarrieren på hylla, og gått over til å designe klær, er hun blitt en av verdens mektigste innenfor sitt felt.

Kona til den tidligere fotballproffen David Beckham (39) har høstet gode kritikker for sine stilfulle kolleksjoner, og er blitt brukt av blant andre skuespillerne Kate Winslet (38), Jessica Biel (32) og Eva Longoria (39), i tillegg til moteikon og fashionista Olivia Palermo (28), modell Miranda Kerr (31) og artist Beyoncé (32).

Til nå har Victoria Beckhams plagg vært å få tak i enten via nettbutikken eller på utvalgte utsalgssteder. Butikken i Dover Street i London blir dermed den første selvstendige «Victoria Beckham»-butikken.

- Jeg tror tiden er inne, for nå kjenner jeg kundene min godt. Området er ungt og hipt, og det er blant annet mange spennende gallerier i nærheten. I tillegg ligger Dovner Street Marked rett ovenfor oss, og det er ikke dumt, fortalte hun til The Telegraph i januar.

Den første «Victoria Beckham»-kolleksjonen ble lansert for fem år siden.

LES OGSÅ: Victoria Beckham stilte i stiletthæler på tredemølla