Slik har du aldri sett filmstjernen!

Robert Downey Jr. viste fram sitt ukjente talent under familieutflukt.

<strong>TA DIN ÅRE FATT:</strong> Robert Downey Jr. og kona Susan viser sine padlekunster på Hawaii. Foto: All Over Press
TA DIN ÅRE FATT: Robert Downey Jr. og kona Susan viser sine padlekunster på Hawaii. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I rollen som superhelten «Iron Man» er Robert Downey Jr. (46) er vant til å takle de mest ekstreme utfordringer, men også privat har skuespilleren skjulte talenter.

Ett av dem viste han frem søndag, da han ba med sin gravide kone Susan med på en padletur under en ferietur til Hawaii.

Både Robert og Susan - som venter sitt første barn sammen i februar - så ut til more seg kostelig, og lot seg ikke bry av nysgjerrige forbipasserende som de møtte på sin vei nedover vannet.

Robert Downey Jr er for tiden travelt opptatt med å gjenta sin rolle som «Iron Man» i hele to filmer - «The Avengers» og «Iron Man 3».

Men etter padleferdighetene bør skuespilleren kanskje også vurdere en nyinnspilling av den berømte kano-thrilleren «Piknik med døden»...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, nå vokser magen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer