Slik har du aldri sett et norsk talent

- Alle måpte da jeg kom inn i rommet....

SPENT PÅ REAKSJONER: Jeg er veldig spent på reaksjonene til folk etter dette har blitt vist på TV2, sier Fagerli til Seher.no.
SPENT PÅ REAKSJONER: Jeg er veldig spent på reaksjonene til folk etter dette har blitt vist på TV2, sier Fagerli til Seher.no. Vis mer
SEHER.NO:  Kate Fagerli fra Stavanger hadde et helt spesielt talent å vise frem i kveldens episoden av «Norske Talenter». Hun viste nemlig frem seg selv, dekket i maling.

- Alle måpte da jeg kom inn i rommet. Jeg er veldig spent på reaksjonene til folk etter dette har blitt vist på TV 2, sier Fagerli til Seher.no.

På bildet kan det kan se ut som Kate er helt naken, kun dekket av maling - men det stemmer altså ikke.

- Jeg vil presisere at jeg har en slags drakt som dekker over intimen. Jeg er altså ikke helt naken, avslører hun.

I forkant av talentjakten forberedte Kate og en bodypaint artist, ved navn Zuno, seg grundig.

- Jeg sendte Zuno til Gol for å ta en ukes kurs i rosemaling. Jeg ville bruke rosemaling fordi det er en ekstremt krevende type maling. Vi holdt på med malingen i seks timer før jeg fikk på scenen. Grunnen til at det tok så lang tid, er fordi hvert eneste lille penselstrøk krevde at jeg måtte holde pusten. Jeg pustet kun når hun dyppet penselen, forteller hun til Seher.no

Fagerli håper at ved å vise seg frem på nasjonal TV, kommer bodypaint til å bli mer kjent i Norge, og dermed få et større miljø.

«Norske Talenter» har premiere kl 20.00 på TV2 i kveld. Se Seher.no sin TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Thomas Giertsen er brutal