POSERER SAMMEN: Dette er ett av bildene av ekteparet Beckham, som for tiden får bilister over hele verden til å vri på nakken. Fotografiet er del av en reklamekampanje for merket Emporio Armani. Foto: All Over Press
POSERER SAMMEN: Dette er ett av bildene av ekteparet Beckham, som for tiden får bilister over hele verden til å vri på nakken. Fotografiet er del av en reklamekampanje for merket Emporio Armani. Foto: All Over PressVis mer

Slik har du aldri sett dem

Herr og fru Beckham skaper kaos i trafikken.

SEHER.NO: David og Victoria Beckham har i tillegg til sine karrierer som fotballspiller og popstjerne gjort suksess som modeller for undertøysmerket Emporio Armani.

Men det berømte ekteparet har ikke posert sammen på reklameplakater - før nå.

I en ny kampanje som i tillegg til å bli vist i moteblader, skal pryde gatebildet i storbyer som New York, Los Angeles, London, Milano, Roma, Paris og Tokyo, er paret avbildet mens de slapper av ved en sofa i bare undertøyet.

Bildene - som er tatt av fotografene Mert Alas og Marcus Piggott - har allerede blitt en stor suksess blant bilistene i de aktuelle byene. Ifølge Splash News reduserer tusenvis av bilister hver dag farten foran den store plakaten som er satt opp langs Sunset Boulevard i Hollywood for å titte nærmere på herr og fru Beckham.

De som har ansvaret for trafikksikkerheten er kanskje ikke like glad...

Foreløpig er det ikke kjent om plakatene vil komme langs norske veier.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Posh har fjernet silikonen