Slik har du aldri sett dem!

OL-klare Aksel Lund Svindal og Marit Bjørgen er rustet opp til vinterkrig i Russland.

SEOGHØR.NO: Langrennsdronningen Marit Bjørgen (33) har rustet seg til tennene for gullkamp i vinterens store begivenhet i russiske Sotsji i februar.

I bransjebladet Swix Magazine, som kommer ut i disse dager, er Marit og alpinkongen
Aksel Lund Svindal (30) intervjuet og kledd ut som majestetiske krigere – inspirert av den amerikanske TV-serien «Game of Thrones».

I videoen øverst i saken kan du bli med bak i kulissene - og se hva som foregikk under fotoshooten i Jakobs kirke i Oslo.

- Det er gøy at det er så gjennomført, og jeg er veldig fornøyd med kostymet. Og jeg er fornøyd med rollen som en slags konge!, forteller Svindal i bakom-videoen.

SLIK VI KJENNER DEM: Aksel Lund Svindal og Marit Bjørgen viser frem gullmedaljene etter seier i super-G og 15km langrenn under OL i Vancouver i 2010. Foto: NTB scanpix
SLIK VI KJENNER DEM: Aksel Lund Svindal og Marit Bjørgen viser frem gullmedaljene etter seier i super-G og 15km langrenn under OL i Vancouver i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også Marit Bjørgen syntes det var artig med en annerledes shoot:

- Det her er jo noe litt annet enn en Swix-dress eller superundertøy - det har vært helt annerledes, men jækla gøy!

Stylist Kjell Nordström forteller at de bevisst har valgt en litt rojal touch over bildene:

- Aksel og Marit er jo kongen og dronningen av vintersport, og så fikk Swix ideen om å gjøre noe som var litt kongelig. Det er en fantasilook, med inspirasjon fra TV-serien «Game of Thrones».

I Se og Hør kan du lese mer om Aksel og Marit, og se flere bilder fra fotoshooten!

LES OGSÅ: Brudd for Aksel Lund Svindal

 Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer