Taylor Swift og Joe Alwyn:

Slik har du aldri sett dem før

Droppet Grammy-utdelingen for kjæresten.

SJELDENT SYN: Taylor Swift og kjæresten Joe Alwyn er sjelden å se sammen. De har aldri blitt fotografert mens de har vist følelser for hverandre offentlig, før nå. Foto: NTB Scanpix
SJELDENT SYN: Taylor Swift og kjæresten Joe Alwyn er sjelden å se sammen. De har aldri blitt fotografert mens de har vist følelser for hverandre offentlig, før nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Taylor Swift (29) har hatt et turbulent kjærlighetsliv, med svært offentlige forhold - og brudd - med blant andre skuespiller Tom Hiddleston (38), DJ Calvin Harris (35) og artist John Mayer (41).

Den siste tiden har artisten derimot holdt kjærlighetslivet sitt svært privat, men det kan nå se ut til at hun endelig har funnet den rette.

I 2017 kom nyheten om at sangfuglen hadde falt for den britiske skuespilleren Joe Alwyn (27), og i desember meldte Us Weekly at forholdet er det mest seriøse hun noen gang har vært i.

Duoen, som skal ha datet en god stund før romansen ble kjent, har holdt en svært lav profil, og kun et par ganger har fotografene klart å ta bilder av dem sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

PRIVATE: Duoen lar seg sjelden bli tatt bilde av. Her er de på en spasertur i Malibu i California i fjor. Foto: NTB Scanpix
PRIVATE: Duoen lar seg sjelden bli tatt bilde av. Her er de på en spasertur i Malibu i California i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om turtelduene verner godt om privatlivet sitt, skal Joe ha planlagt å ta forholdet et stort steg videre.

- Joe har veldig lyst til å fri snart. Men han ønsker å gjøre det til en uforglemmelig og ekstremt spesiell dag, fortalte en venn nær paret til Us Weekly.

Og skal vi tro kilden, så er Taylor også klar for å satse fullt og helt på Joe.

- Han er drømmemannen hennes. Taylor kommer til å bli fra seg av lykke.

Da årets Grammy-utdeling gikk av stabelen natt til mandag norsk tid, droppet 29-åringen utdelingen til fordel for British Academy Film Awards, bedre kjent som BAFTA Awards, der hun stilte opp som støtte for sin nye kjæreste.

Joe Alwyn er en britisk skuespiller, og var nominert med filmen «The Favourite».

Swift-fans verden rundt friket ut da paret dukket opp på etterfesten sammen, der de ble spottet i romantisk omfavnelse mens de ser svært forelsket ut.

Saken fortsetter nedenfor.

Blir sjeldent sett sammen

Også under årets Golden Globe-utdeling skal Taylor ha vært tilstede for å støtte kjæresten, som også der var var nominert til pris. Da ble det hevdet at hun unnlot å gå ned den røde løperen sammen med Alwyn fordi hun ikke ønsket å stjele oppmerksomheten fra ham.

Etter at prisutdelingen var ferdig ble duoen derimot observert på flere av etterfestene sammen, men var heller ikke den gang villige til å åpne seg opp om forholdet, noe Joe gjorde helt klart i et intervju med The Journal.

- Jeg tror ikke at noen du møter på gata bare ville åpnet seg fullstendig til deg, så hvorfor skal jeg gjøre det? spurte han journalisten.

Saken fortsetter nedenfor.

FØRSTE BILDET: I juni i 2017 ble Swift og Alwyn observert sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE BILDET: I juni i 2017 ble Swift og Alwyn observert sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Og på grunn av dette, så blir vi definert for å være «merkelig private». Greit. Men jeg synes ikke vi er det. Jeg synes det er normalt, sa han.

Den tidligere Grammy-vinneren har selv aldri uttalt seg offentlig om sin kjærlighet til skuespilleren, men i september lettet også Joe på sløret om hvorfor de er så hemmelighetsfulle, i et intervju med den britiske utgaven av Vogue.

På spørsmål om hva han synes om å date en av verdens mest populære artister, svarte han nemlig følgende:

- Jeg forstår at folk gjerne vil vite slike ting. Jeg tror vi har lykkes med å holde oss veldig private, og jeg tror også det har sunket inn for folk. Jeg foretrekker å snakke om arbeidet mitt i stedet for.

Taylor og Joe skal ifølge People ha møttes for første gang under en Kings of Leon-konsert i oktober 2016. Det skal angivelig ha vært venninnene til Taylor som introduserte dem for hverandre.

Trøblete kjærlighetsliv

Ikke bare er Taylor Swift en av vår tids mestselgende artister, men hun er kanskje like mye omtalt for sine mange brudd. Det er en kjent sak at mange av sangene hennes er laget etter inspirasjon fra bruddene.

Saken fortsetter nedenfor.

Forholdet mellom Taylor og Joe ble kjent kun et drøyt halvår etter at Taylor og skuespilleren Tom Hiddleston gikk fra hverandre. Virvelvind-romansen mellom popstjernen og Hiddleston ble avslørt i juni i 2016, da paret ble avbildet tett omslynget på en strand på Rhode Island.

Bildene ble tatt kun to uker etter at Taylor og den berømte DJ-en Calvin Harris hadde gått hver til sitt etter 15 måneder sammen.

Tidligere har sangstjernen fortalt om sitt noe trøblete kjærlighetsliv, blant annet på talkshowet «Katie» med Katie Couric.

- Jeg vet ikke hva det vil si å ha et normalt forhold med noen, selv om jeg prøver å forholde meg normalt til situasjonen. Elske fra et normalt ståsted, leve et normalt liv. Men det er vanskelig når jeg har telelinsen rettet mot meg til enhver tid. Det viser seg at jeg egentlig ikke vet så mye om kjærligheten, fortalte superstjernen åpenhjertig til Katie den gangen.

LES OGSÅ: - Dette har hun ikke gjort på to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer